FIFA 18 Ana Konu

Olm 190 lira para verdik adamlar oyunun üstüne çöktü herhal :D Download buttonu falan yok bende

By0dnG.png

Şimdi yükleme buttonu geldi bu sefer de predownload 10 ekim falan dio ne ayak la 29unda çıkmıyo muydu oyun

Sonunda indirme butonu geldi. Bu origin kadar rezil platform yok az önce release date October 10 2017 yazıyodu :asd22:

Harbi steam fifayı da alsa da kurtulsak şu originden baya rezalet platform

İlla 6'da gelecek oyun, sipariş verdiğim yer saat 2 ile 6 arası ulaşacak diyordu

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Bu oyuna 269 tl verilmez fifa 17'de olduğu gibi yine donanımhaberden kardeşlik kovalayacağız. Ya da ps4'ü olan bir renktaşımızla da kardeşlik yaparak oyunu 135 tl ye alabiliriz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mahkemeye vereceksin webshopları. İşleri güçleri milleti kandırmak. Neymiş 23'den önce sipariş verdin mi ertesi gün evindeymiş. En azından 2-3 güne kadar evinize ulaşır diyinde milletle oyun etmeyin

Yok abi bu defa bekleyeceğim. Zaten elimde bitirilmesi gereken bir dolu epik oyun var. Hatta onların dışında FIFA 17 ve 2K17 ile de bir süre daha idare ederiz. En kötü Black Friday veya Christmas'ı bir görelim.

Son düzenleme:
Bu saatden sonra zor gelir. Gelecek diye soz mu verdiler?
EA Sports da okudum yabancı forumlarda da geleceği söyleniyor.Daha farklı futbolcularda olacakmış.Milli takıma seçilme,saç stili,dövme gibi eklentilerde olacak ama güncelleme tarihi net değil.Belki sizler biliyorsunuzdur diye yazmıştım.

EA Sports da okudum yabancı forumlarda da geleceği söyleniyor.Daha farklı futbolcularda olacakmış.Milli takıma seçilme,saç stili,dövme gibi eklentilerde olacak ama güncelleme tarihi net değil.Belki sizler biliyorsunuzdur diye yazmıştım.

FIFA 17'e artik update gelmez bundan 100/100 eminim

FUT modu arkadaş veya arkadaşlar ile oynayanlara kötü haberim var. EA bu opsiyonu kaldırmış gecmiş olsun. Boşuna almış oldum oyunu.

EA_Andy

COMMUNITY MANAGER

We removed guest play from FUT Online Draft Mode and FUT Online Seasons in FIFA 18 on Xbox One, PC, and PlayStation 4 to create competitive balance for all players. Guest Play is still available in Friendly Seasons and Single Online Matches in FUT.

*

Thank you for the ongoing passion and feedback in the community!

*

-The FIFA Team

Paragöz EA madem bu opsiyonu kaldıracaktınız niye daha önce söylemediniz? O kadar insan bir sürü para verdi sırf FUT modunda packlere arkadaşları ile oyun çıkmadan iyi bir takım kurmak için.

FUT oynayan arkadaşlara sorum var. 210 bin Coin var şuan hesapta. Sizce hangi ligin ya da milliyetin kadrosunu kurmalıyım daha çok iş yapabilecek

Geri
Üst Alt