FIFA 18 Ana Konu

Evet gayet normal bisey. Iki arkadas felan ayni ekranin onunde sana karsi oynuyorlar. Guest-player sanirim adi.

para biriktiriyorum yakında 85liği alacam
lakin 89u mu beklesem or bu sbc vasıtasıyla DOKSAN BİR olanı mı almağa çalışsam işte bu konuda tereddüt yaşamaktayım

lakin 89u mu beklesem or bu sbc vasıtasıyla DOKSAN BİR olanı mı almağa çalışsam işte bu konuda tereddüt yaşamaktayım

kara cumada gicanın oynadığı takımlardan yüksek ratingli oyuncuları ve informları topla derim

bi de tonla yüksek ratingli bilimum topçu , 89luğun bedelinden daha düşüğe 91e sahip olabiliriz böylece

Black Friday indirimi olursa alacağım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene Fut kartlarında birsey cıkmıyor ne sans var bende sabriler filan cıkıyor.

85 vs 91 (gorunenler 91, -ler 85)
a622c9794a1276ad6559399c64ed8f48.jpg

Oyle aman aman bi fark yok tbh.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Black Friday sağolsun, 161'e indiriyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun ciktigindan beri oynuyorum. Nainggolan ve Hazard disinda duzgun kart cikmadi. Millet icon aciyor.

Oyun ciktigindan beri oynuyorum. Nainggolan ve Hazard disinda duzgun kart cikmadi. Millet icon aciyor.

Bana Hazard'ı geçtim Nainggolan (veya o değerde bir kart) bile çıkmadı. Çıkan en pahalı kart OTW Bonucci. Oyunun başlarında 107K'ya satmıştım.

Black Friday indirimi + ps4 kardeşlik yapınca oyun 60 TL'ye geldi

Geri
Üst Alt