- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Evet gayet normal bisey. Iki arkadas felan ayni ekranin onunde sana karsi oynuyorlar. Guest-player sanirim adi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vay vay bala bak bala.85 Hagi geldi Draft'ta. Muthis kart. :bid:
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
para biriktiriyorum yakında 85liği alacam
lakin 89u mu beklesem or bu sbc vasıtasıyla DOKSAN BİR olanı mı almağa çalışsam işte bu konuda tereddüt yaşamaktayım
para biriktiriyorum yakında 85liği alacam
lakin 89u mu beklesem or bu sbc vasıtasıyla DOKSAN BİR olanı mı almağa çalışsam işte bu konuda tereddüt yaşamaktayım
Evet gayet normal bisey. Iki arkadas felan ayni ekranin onunde sana karsi oynuyorlar. Guest-player sanirim adi.
Zor secim m8. 91'e butcen yetiyorsa al bence ama 85 de manyak kart ha. 90'lik De Bruyne'dan daha iyiydi.para biriktiriyorum yakında 85liği alacam
Ben sadece Draft oynuyorum. En son yine geldi ama daha oynamadim. Ayni takimda 90 Gullit de var.Vay vay vay bala bak bala.
Bir bize denk gelmiyor bu bal.
85 vs 91 (gorunenler 91, -ler 85)para biriktiriyorum yakında 85liği alacam
Oyun ciktigindan beri oynuyorum. Nainggolan ve Hazard disinda duzgun kart cikmadi. Millet icon aciyor.
1million coinsim var ama mutlu degilim Hagi gelmedikce