FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

demo saat kaçta düşer origine

Normalde 2e kadar düşmesi lazım.pc icin
Xbox one düşmüş bile
Ps 4 yarın

To confirm the*#FIFA15Demo*is coming to PlayStation tomorrow! We'll make sure you know as soon as it's live on store.

Haha psciler beklesin bi gün daha :D

Son düzenleme:
Beyler bu fifayı ben pc eleman ps üzerinden oynama şansı yok mu ben uğraşamam ps falan böyle bir olay var mı yoksa pcde oynayan var mı fifayı

Beyler bu fifayı ben pc eleman ps üzerinden oynama şansı yok mu ben uğraşamam ps falan böyle bir olay var mı yoksa pcde oynayan var mı fifayı

Pc üzeri oyna...
Forumda çok Pc fifacılar var.

Ayrıca yeni ignite engin pc de var
Fark.yok artık Pc ve ps4/xbox one ile
Tabi pc cok yaşlı olmamalı

* LG G2 Tapatalk *

Beşiktaş'ın leş oyuncularına çok puan verilmiş. Serdar 76-Telles 75, Olcay, Oğuzhan 77 bizim Bruma 76 gibi göze çarpan saçmalıklar var. Töre 78 çok fazla mesela. Muslera 82 az. Ign'de bulabilirsiniz.

Yalniz Fenerbahce Lobisi iyi calisti yine, bizim oyuncularmiz yine düsürdüler.. Su anda FB bizden daha cok rating var toplam takim rating...

PC de oynamak isteyenler...

PC 64bit olmali..32bit ile calismiyor

Beşiktaş'ın leş oyuncularına çok puan verilmiş. Serdar 76-Telles 75, Olcay, Oğuzhan 77 bizim Bruma 76 gibi göze çarpan saçmalıklar var. Töre 78 çok fazla mesela. Muslera 82 az. Ign'de bulabilirsiniz.

Açik gerizekalilik.
Gerçi bu sezon kendisini gösterirse gelecek sezon en az 83 olur.

demin ligtvde bir görüntü izledim gökhan zan koşu yarışında furkanla aydınla falan kafa kafaya koştu ve bu adam sadece 41 pace

Çeptalk

Bruma yarım sezon sakat geçirdi nornal 76 olması. Oğuzhan daha da fazla olması lazım öylede olacak yanılmıyorsam. Bu arada overallara fazla bakmayın. Önemli olan attributelar.

iki gol daha atsa üstüste 3 sene gol kralı olacak bi forvet.Topsuz hızı,atak pozisyonu bile başlı başına yeter ratinginin artması için.Hangi denyolar ayarlıyor bu dengeleri.Caner Erkinin ratingi rezalet.Diego ribas nasıl 82 olur.Felipe Melonun ratingi nasıl düşer.Sadece Burak Yılmaz üzerinde durmamak lazım yani.Hiç gerçekçi değil ratingler.
Finishing zaten 80. Overallara fazla takılıyorsunuz top kontrolü filan hakettiği gibi 68 civarı.
Caner şu anki ratingi hakediyor zaten defansif özellikleri iyi olsa 79 filan olur.

Şaka yaptığımı anlamadın herhalde. Tüpçünün ligi onların gözünde hiç birşey ifade etmiyor. Bazı oyuncuların overrated olması herşeyin acele acele yapılmasından dolayı. EA Türkiye Ligini çok geç açıkladı.

Belli olmaz bu sezon CLde patlama verirse belki Bruma'nin overall rating'i de bu kadar yükselebilir.

Geri
Üst Alt