- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Galatasaray ile bi kariyer acayim. Oradan hedef PL.
~tap
~tap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen adaşben hariç herkez atıyor kornerden
oynamasını bilmeyen arkadaşlarım bile kornerden sallıyor.
İd: Ntvspor
Eklerim az sonra. Id yi özenlemi aradın bu arada![]()
Yakında değiştire bilirsin galiba. Öyle bir şey okumuşdum bir yerde. Ama emin değilim şimdi. Google amcaya sor imkanın varsaSorma baya pişmanım zamanında yaptıydımstatsler silinmesin diye kıyamıyorum yenisini açmaya
Arkadaslar su tiki taka veya pace felan ne oluyor ? Ben suan PS4 de demo sunu indirdim Fifa15 ve 4-5-1 ile oynuyorum... Haftaya Fifa15 full almayi dusunuyorum... Ama burada okudugum kadariyla pek memnun degilsiniz Fifa15 ile herhalde... ?
Gelmedi hala .Paranin onlara ulasmasi bir gün sürüyormusMmoga'da codun hemen gelmesi lazım hacı.
Gelmedi hala .Paranin onlara ulasmasi bir gün sürüyormus
Bence oynadığım en iyi ve gerçek futbola yakın futbol oyunu.
Ama kolay değil ve online oynayacaksan rakiplerin bir çoğu pace ile oynuyor.
Hızlı forvet ile kaleye kadar koşa biliyor savunma yapmasını pek beceremiyorsan. Tactical defensin getirdiği zorluklardan dolayı ola bilir bu zafıyet.
Tika taka, bol pas, sabırlı oyun kurmak. Barça style yani
Defans işini hallettim gibi daha az gol yiyorum kalecininde iyi olması lazım. Ha kalecilerin genel mallığı devam ediyor.
Arkadaşlar manager task olayında sadece 1 tane kaldı hediye gold pack almama share chemistry 100 felan paylaş diyor ama facebook'ta paylaştım hala aktif olmadı o tik..
Anlamadım gitti..
Yardımcı olun bana pack lazım