FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Galatasaray ile bi kariyer acayim. Oradan hedef PL.

~tap

Arkadaslar su tiki taka veya pace felan ne oluyor ? Ben suan PS4 de demo sunu indirdim Fifa15 ve 4-5-1 ile oynuyorum... Haftaya Fifa15 full almayi dusunuyorum... Ama burada okudugum kadariyla pek memnun degilsiniz Fifa15 ile herhalde... ?

Tek pasların sonucu hep gol oluyor. Birde adam sağa sol yaptığı zaman defans mal gibi bakıyor lan

Gökhan bi el maç atak mı friend utde task tamamlamama sadece arkadaşınla maç oyna kaldı gold pack çekicem :D

+Gold pack açamıyorum 500 fifa points var anlamadım gitti günlerdir sorun veriyor sizde de oluyor mu arkadaşlar?

Arkadaslar su tiki taka veya pace felan ne oluyor ? Ben suan PS4 de demo sunu indirdim Fifa15 ve 4-5-1 ile oynuyorum... Haftaya Fifa15 full almayi dusunuyorum... Ama burada okudugum kadariyla pek memnun degilsiniz Fifa15 ile herhalde... ?

Bence oynadığım en iyi ve gerçek futbola yakın futbol oyunu.
Ama kolay değil ve online oynayacaksan rakiplerin bir çoğu pace ile oynuyor.
Hızlı forvet ile kaleye kadar koşa biliyor savunma yapmasını pek beceremiyorsan. Tactical defensin getirdiği zorluklardan dolayı ola bilir bu zafıyet.

Tika taka, bol pas, sabırlı oyun kurmak. Barça style yani

Son düzenleme:
Bence oynadığım en iyi ve gerçek futbola yakın futbol oyunu.
Ama kolay değil ve online oynayacaksan rakiplerin bir çoğu pace ile oynuyor.
Hızlı forvet ile kaleye kadar koşa biliyor savunma yapmasını pek beceremiyorsan. Tactical defensin getirdiği zorluklardan dolayı ola bilir bu zafıyet.

Tika taka, bol pas, sabırlı oyun kurmak. Barça style yani

Tesekkur ettim addas :)

Anlasilan ben yanlis secenegi secmisim
Direk para kontadan cekilsin secenegini bir türlü bulamamistim diye Normal Bankadan parayi ben yolladim onlara.
Hem daha garantili olur diye düsünmüstüm.PayPal'im olaydi iyiydi (

Defans işini hallettim gibi daha az gol yiyorum kalecininde iyi olması lazım. Ha kalecilerin genel mallığı devam ediyor.

Yalniz 4-3-3(5) de fena degil ha :)

Gerci sadece 3 mac felan yapdim bu formasyonla .Baya iyiydi.Dogru oyuncularla cok can yakar bu Formasyon

3 5 2 yi sevdim. Melo ve Chedjou top gecirmiyor. Bruma sag kanatda geriye cok yardim ediyor.

~tap

Arkadaşlar manager task olayında sadece 1 tane kaldı hediye gold pack almama share chemistry 100 felan paylaş diyor ama facebook'ta paylaştım hala aktif olmadı o tik..
Anlamadım gitti..
Yardımcı olun bana pack lazım

Arkadaşlar manager task olayında sadece 1 tane kaldı hediye gold pack almama share chemistry 100 felan paylaş diyor ama facebook'ta paylaştım hala aktif olmadı o tik..
Anlamadım gitti..
Yardımcı olun bana pack lazım

Facebookdamı paylaşdın ciddiden renktaş :D
Kadro diziliş menüsünde olduğunda sağ tarafda, manager resmi olduğu bölümün üst kısmındaki bölüme gir. Ps'de üçgen işareti ile giriliyor.
Forma nummaralar ve sairede değiştire bildiğin bölümde. Orda arkadaşların ile paylaş'da var

2000 coinse LM bruma aldım. Kadroma gelmedi. Coinsler gitti bruma yok :D Dostlar yardım.

Geri
Üst Alt