FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

pes 2013' ün gelişmiş hali al ronaldoyu-messiyi koştur kanattan muhabbetine al bale-neymar hatta benzema evet bildiğimiz benzema it gibi koşuyor kendisi ve top alamıyorsun :D fifa oynayanlar pek beğenmedi 15i 14e devam :) bizler gelene geçene paso gol atmaya devam :)

Pace Pace Pace Dribling Dribling Dribling.7.ligde 4 macda 3 galibiyet 1 beraberligimiz var bu sacmaliga ragmen.Oyuna alisiyor insan bir zamandan sonra

Demosunu indiriyorum. Bakalım nasılmış.

Hayal kırıklığı..

Tapatalk

Santradan topu alan kaleciyle karşı karşıya kalıyo fifa 13 de 14 de bundan kat be kat daha iyiydi

Ulan Sneijderle topu aliyorum santradan taa kalecinin önüne kadar gelip gol atiyorum. Cok abartili olmus, Fifa 13 daha hosuma gitmisti

Bu oyunun korsanı çıktı mı PC için alalım 5 TL ye :D Pesci olarak denemek istiyorum

fifayi satip nintendo wii u almayi düsünüyorum
ac unity, final fantasy ve uncharted disinda ps4 isime yaramayacak gibi duruyor su anda

Division atladıkça iyi oyuncular çıkıyor ortaya beyler.Öyle ortasahadan alıp gol atma işi yalan oluyor yani.Herşeyin çaresi var.İyi savunursan yemezsin.70 maçta iki defa belki yemişimdir.Santradan gol, adam çalımlayıp gol falan bunlara çözüm bulursun.En kötü olay kaleciler.Çok salak goller oluyor bazen.Kaleci hiçbişey yapmıyor yanından geçen topa,üstünden seken topa falan.

Ben de geç kaldım diye üzülüyordum. Yorumları görünce almaktan vazgeçtim.

Geri
Üst Alt