FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

orasi öyle
o yüzden yaza dogru tekrar bir bisiklet almak istiyorum
haftada 2-3 kere sürmek cok iyi geliyor bana
biraz abnhemen yapcam :D

yap yap, spor iyidir.
gercigi benide 2 yildir davet ediyorlar kapali salonda futbola ya gelirim diyorum her ay 1-2 kere. halen gidecegiz :D

yap yap, spor iyidir.
gercigi benide 2 yildir davet ediyorlar kapali salonda futbola ya gelirim diyorum her ay 1-2 kere. halen gidecegiz :D

git git valla iyi geliyor
hem iyice terledikten yorulduktan sonra yemegin tadi da iki kat daha güzel oluyor :D
fit olunca kendini cok iyi hissediyorsun enerjik dolu oluyorsun bu da gününe pozitif yansiyor

git git valla iyi geliyor
hem iyice terledikten yorulduktan sonra yemegin tadi da iki kat daha güzel oluyor :D
fit olunca kendini cok iyi hissediyorsun enerjik dolu oluyorsun bu da gününe pozitif yansiyor

o zaman spordan uzak durayim ben neco. daha cok positif olursam zarari ola bilir :D
yok saka bir yana. bir seyler yapmam lazim. Futbol oynuyorduk eskiden baya ama birakdik isde bir zaman sonra.
Bakalim hayirlisi artik.

Bu origin web app uygulaması PS4 içinde var mı? Yani daha oyunu almadan hesap oluşturup kadromuzu kurabiliyormuyuz?

Varsa linkini atabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Attığım golleri webapp'a yükeleyemiyorum yahu

var tabiki ama oyunu 14 de oynaman lazımdı . diğer türlü oynayamazsın

Şöyle bir durum var. Ekran kartı veya PS4 alma ihtimalim karışık daha tam karar veremedim.

Şimdi Pc hesabında iki kadro hazır ama Ps4 alırsam önceden kadro kurabilirmiyim?

En azından origin gibi bir hesap açabilirmiyim? Onun açıldığı yeri bulamadım.Sonyden bir hesap açtım ama o da store hesabı gibi.

Son düzenleme:
Şöyle bir durum var. Ekran kartı veya PS4 alma ihtimalim karışık daha tam karar veremedim.

Şimdi Pc hesabında iki kadro hazır ama Ps4 alırsam önceden kadro kurabilirmiyim?

En azından origin gibi bir hesap açabilirmiyim? Onun açıldığı yeri bulamadım.Sonyden bir hesap açtım ama o da store hesabı gibi.

inan bilmiyorum . hesabı sonyden açman lazımdı

Tokatçınızı özlediniz mi Fifaseverler? Ne diyonuz alayım mi yeni oyunu?

Tap

oyun zor gele bilir ki yilarin fifacisi olarak ( 1994den beri her seriyi bayilana kadar oynadim)
ben bile alisna kadar zorlandim. Ne kadar gercege yakinsa okadar zor olur futbol oyunlari, normal yani.
bu zorluga gelemem diyenler pes almalidir kesinlikle. demosunu oynadim, cok kolay ve arcade stiline daha yatkin.
ama yinede sevkli yani. sonucda oyun . ilaki gercege yakin olmasina gerek yok.
Hizli, havadan uzun toplar bilmem fifada gercekci mi diye soranlar ola bilir simdi. dedigim gibi kolay oyun degil. o posisyonlarin hepsini savuna bilirsiniz.
Tek elestirdigim konu kaleciler kaldi biraz. mal mal goler yigiyorlar bazen. gercigi gercek hayatada mal mal gol yigenler var ya neyse.

oyun zor gele bilir ki yilarin fifacisi olarak ( 1994den beri her seriyi bayilana kadar oynadim)
ben bile alisna kadar zorlandim. Ne kadar gercege yakinsa okadar zor olur futbol oyunlari, normal yani.
bu zorluga gelemem diyenler pes almalidir kesinlikle. demosunu oynadim, cok kolay ve arcade stiline daha yatkin.
ama yinede sevkli yani. sonucda oyun . ilaki gercege yakin olmasina gerek yok.
Hizli, havadan uzun toplar bilmem fifada gercekci mi diye soranlar ola bilir simdi. dedigim gibi kolay oyun degil. o posisyonlarin hepsini savuna bilirsiniz.
Tek elestirdigim konu kaleciler kaldi biraz. mal mal goler yigiyorlar bazen. gercigi gercek hayatada mal mal gol yigenler var ya neyse.
Oyunda 2 sorun var zaten bana göre. Birisi az biraz hızlı olan topçunun zigzag yaparak rahatça ceza sahasına girebilmesi. Buna karşı koymak oldukça zor.
Diğeri de kaleciler. Acayip istikrarsızlar. %99'luk golleri çıkarıp, gol olmayacak şutu içeri alıyorlar bazen.

Bunlar haricinde bence oyun gayet güzel.

pace bu kadar fark yaratmasa oyun mükemmele yakin olurdu benim icin ama bu kücük unsur her seyi cöp ediyor

Oyunda 2 sorun var zaten bana göre. Birisi az biraz hızlı olan topçunun zigzag yaparak rahatça ceza sahasına girebilmesi. Buna karşı koymak oldukça zor.
Diğeri de kaleciler. Acayip istikrarsızlar. %99'luk golleri çıkarıp, gol olmayacak şutu içeri alıyorlar bazen.

Bunlar haricinde bence oyun gayet güzel.

o zigzaglari savunmanin formülü var talha.
Anlatmasi ama zor , yani ben beceremem anlatmasini simdi.
ps4 joystick kunlaniyorsan ama su tus cok önemli ( L2) ve tabiki zamanlama. öyle hara kiri press tusunu basip ile olmuyor her zaman yani.
Ceza saha icine rakip girdigi zaman ama dikatli olmak gerekir hamlede bu tür rakiplere karsi. cok kolay penalti ola biliyor topu alayim simdi derken.
Topu en iyisi vucudun ile al yani L2 ile. hamle tusu ile faul olma olasiligi yüksek dansözlere karsi.
Bu arada kendim biraz böyle oynuyorum ya neyse :D
Ama bazilari acayip abartiyor.

Geri
Üst Alt