FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Silva'yi satin aldim

Forvet Sturridge, sol kanat Silva, 10# Cabella (yakinda Cesc veya Mata almayi düsünüyorum).

Sançez hariç bildiginiz iyi EPL sag kanat oyuncu var mi

)

Yeni kuracan takım nasıl olacak ?
Yeni takim kurmayacagim. Neredeyse oyunun basindan beri: Cech, Coleman, Kompany, Koscielny, Filipe Luis, Matic, Nasri(Schurrle), Fabregas, Willian, Vargas(Jovetic), Sturridge bu sekilde oynuyorum. Kimi alsam acaba. Daha önce Falcao, Özil, A.Sanchez gibi isimlerle de oynadim. D.Costa ve Van Persie'yi mi alsam. Yoksa Cazorla IF veya Rooney?

Yeni takim kurmayacagim. Neredeyse oyunun basindan beri: Cech, Coleman, Kompany, Koscielny, Filipe Luis, Matic, Nasri(Schurrle), Fabregas, Willian, Vargas(Jovetic), Sturridge bu sekilde oynuyorum. Kimi alsam acaba. Daha önce Falcao, Özil, A.Sanchez gibi isimlerle de oynadim. D.Costa ve Van Persie'yi mi alsam. Yoksa Cazorla IF veya Rooney?

Pace senin için cok önemli değil ise..van Persie yi tavsiye ederim.
Herif resmen gol atmak için doğmuş.

Strength hariç ibrahimovic e çok benziyor.

okadar coins nasil cikardin

D.Costayi tavsiye ederim.. chemistry style'li hunter olan diego costa kullaniyorum, cok gol attim adamla :D

Biraz da coins kazanım trading ile ... öyle bi 20-30k on dan sonra 130k ya takım kuracam

coins kazanmak ne boktan iş arkadaş ya

1 maç yapıyorsun 500 coins

böyle birikmez ki bu

TOTY bütün cardlar disarda...17.01-20.01 icinde Oyuncu alin...cok ucuz olacakdir.

beyler PROMO Packler'e ne diyorsunuz ?
30k = 12 Rare Golds
35k =30 Object ; 18 Rare

Geri
Üst Alt