Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
fight club
3 günlüğüne koydum 16.30 dolaylarında
Bulamiyorum ciddiyim.
89 sayfa gectim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fight club
3 günlüğüne koydum 16.30 dolaylarında
Forvetler ne zaman çıkıyor veya tam kadro? Kenarda 100K bekliyor. Toty öncesi oyuncularımı satmakta zaman yetersizliği yüzünden geç kaldım maalesef.
Silva'yi satin aldim
Forvet Sturridge, sol kanat Silva, 10# Cabella (yakinda Cesc veya Mata almayi düsünüyorum).
Sançez hariç bildiginiz iyi EPL sag kanat oyuncu var mi
Yeni takim kurmayacagim. Neredeyse oyunun basindan beri: Cech, Coleman, Kompany, Koscielny, Filipe Luis, Matic, Nasri(Schurrle), Fabregas, Willian, Vargas(Jovetic), Sturridge bu sekilde oynuyorum. Kimi alsam acaba. Daha önce Falcao, Özil, A.Sanchez gibi isimlerle de oynadim. D.Costa ve Van Persie'yi mi alsam. Yoksa Cazorla IF veya Rooney?)
Yeni kuracan takım nasıl olacak ?
Yeni takim kurmayacagim. Neredeyse oyunun basindan beri: Cech, Coleman, Kompany, Koscielny, Filipe Luis, Matic, Nasri(Schurrle), Fabregas, Willian, Vargas(Jovetic), Sturridge bu sekilde oynuyorum. Kimi alsam acaba. Daha önce Falcao, Özil, A.Sanchez gibi isimlerle de oynadim. D.Costa ve Van Persie'yi mi alsam. Yoksa Cazorla IF veya Rooney?
Van Persie FIFA 12'de favori forvetimdi Aguero ile birlikte.Pace senin için cok önemli değil ise..van Persie yi tavsiye ederim.
Herif resmen gol atmak için doğmuş.
Strength hariç ibrahimovic e çok benziyor.
Yeni takim kurmayacagim. Neredeyse oyunun basindan beri: Cech, Coleman, Kompany, Koscielny, Filipe Luis, Matic, Nasri(Schurrle), Fabregas, Willian, Vargas(Jovetic), Sturridge bu sekilde oynuyorum. Kimi alsam acaba. Daha önce Falcao, Özil, A.Sanchez gibi isimlerle de oynadim. D.Costa ve Van Persie'yi mi alsam. Yoksa Cazorla IF veya Rooney?
Oynayarak. Hiç trading yapmadım veya pack açmadım.okadar coins nasil cikardin
Oynayarak. Hiç trading yapmadım veya pack açmadım.
Fena değil though Cahill yerine Mangalayi satın alırım.
Kimler upgrade alır sizce BPL'de?