FIFA 23

Sabah uyandım mazeret izinli günüm evde napıyım canım sıkılıcak bari fifa alıyım dedim.

Bu bankalar çok tehlikeli onur gittiler bana 25k limit verdiler harcayıp duruyorum bende bakalım nolacak
@Onur Üründül Bankaların Serhan aldığı parayı ödemezse evine gelip uygulayacağı tarife temsili kanks :D

FUT Anlar da ki grup bonusu yıldızı nasıl kazanılıyor?

Ayrıca kimya olayı müthiş olmuş

sofifa'da oyuncu bakarken bunu gördüm "hangi manyak bunu yükseltmiş, bu kim" demeye kalmadan dizi karakteri olduğu öğrendim kariyerde bu ligin içenden geçer.

Xbox series s de var pc de lakin hiç alıp oynayasim yok.

Geçen sene futta iconlu miconlu hayvan gibi kadro kurdum. Hatta coinlerin bir kısmını satarak 5000 tl para aldım.

Lakin bu berbat internet yüzünden fifa oynayasim gelmiyor.

Serverlar yurt dışında Ortadoğu'ya bile server kurdular ama Türkiye'de hala yok. Olmamasını geçtim yakında bile yok. En az 100 120 pingle oynuyorsunuz. Öyle yeşil gösterdiğine inanmayın.

Sonra almanyadan 10 20 pingle bağlanan birisi gold kartlarla sizi tokat manyağı yapıp gidiyor.

Ha bu arada futta yıllardır div1'im. Haftasonu liginde de 14 galibiyet alıp çıkarım.

Sonuç olarak yok abi ruh sağlığım için Türkiye'ye server açılana kadar hiçbir şekilde fifanin yanından geçmiyorum.

ulan 4600 fifa pointten bir tane elle tutulur adam vermedi ama bos beles paketlerden zakaria, varane, brüyne, leao falan atti

bari bir iki tanesi satilabilir olsaydi kalles ea

bu nasil istir böyle yav

An itibariyle Division 3e giris yaptik

Seni içinde bulundugun hayattan kurtarırım
@Onur Üründül Lan yoksa Onur'un bilmediğimiz böyle 1 hayatı mı var da kurtaracaksın kanks :D
K%C4%B1van%C3%A7%20Tatl%C4%B1tu%C4%9F%20-%20Kuzey%20G%C3%BCney%2059%20(10).jpg

Geri
Üst Alt