- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Kredi ödüyorum zaten bedelli sağolsunBku yedin
Kredi kartı borcunu ödemek için kredi çekmen yakındır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kredi ödüyorum zaten bedelli sağolsunBku yedin
Kredi kartı borcunu ödemek için kredi çekmen yakındır
Arkadaş Hatay'da öyle full destek yapmaz da sana sen olduğun için yine de o temizleme işini falan filan yaparLan diş maşrafı dediğin bol sıfırlı bir fatura çıkıyo. Arkadaşın karşılayacaksa giderleri adanaya bile gelir kalırım
Murat hiç güven vermedin. Diş beyazlatma işlemini meniyle yapmıyor değil mi arkadaşın eminsin??Arkadaş Hatay'da öyle full destek yapmaz da sana sen olduğun için yine de o temizleme işini falan filan yapar![]()
@Onur Üründül Bankaların Serhan aldığı parayı ödemezse evine gelip uygulayacağı tarife temsili kanksSabah uyandım mazeret izinli günüm evde napıyım canım sıkılıcak bari fifa alıyım dedim.
Bu bankalar çok tehlikeli onur gittiler bana 25k limit verdiler harcayıp duruyorum bende bakalım nolacak
Tövbe est.Murat hiç güven vermedin. Diş beyazlatma işlemini meniyle yapmıyor değil mi arkadaşın eminsin??
neco akşam saplayım mı sana
GARİBANIM BEN NE PS5 @Onur Üründül ne diyo bu arkadaş?sende var mi ps5?
Parayı buldan ps mi alırsın yoksa gönül mü eğlendirirsin o paraynanGARİBANIM BEN NE PS5 @Onur Üründül ne diyo bu arkadaş?
Seni içinde bulundugun hayattan kurtarırımParayı buldan ps mi alırsın yoksa gönül mü eğlendirirsin o paraynan
Tşk sipirminSeni içinde bulundugun hayattan kurtarırım
@Onur Üründül Lan yoksa Onur'un bilmediğimiz böyle 1 hayatı mı var da kurtaracaksın kanksSeni içinde bulundugun hayattan kurtarırım