FIFA 23

@Onur Üründül Lan yoksa Onur'un bilmediğimiz böyle 1 hayatı mı var da kurtaracaksın kanks :D
K%C4%B1van%C3%A7%20Tatl%C4%B1tu%C4%9F%20-%20Kuzey%20G%C3%BCney%2059%20(10).jpg
Detay vermeyim ama toptur kendisi

Bende oyuna güncelleme geldikten sonra bir sorun oluştu arkadaşlar. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyunu oynamasam ekran kartım düz 1050 EA en az Tİ modeli olsun demiş deyip ümidi keseceğim ama oyunu 10 gün sorunsuz oynadım. Sonra güncelleme geldi oyuna ve her şey gitti. Sorun şu ultimate team'de maça giriyorum adamlarım hareket etmiyor ve oyun çok yavaş akıyor.

Rakip hareket ediyor ama benim adamlarım öyle mal gibi duruyorlar. Güncelleme geldiğinden beri bu sorunu yaşıyorum. Arada 1-2 maç normal oynadım ama her maç artık böyle olmaya başladı. Ekran kartı sürücümüz vs. her şeyim güncel. Oyunu silip tekrar yükledim ama nafile yine aynı.

Bunun bir çözümü olmalı çok saçma. 10 gün sorunsuz oynadım şu an oynayamıyorum. Benden başka bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

@Aras Şimşek sen bilirsin kardeşim bir el at bizim konuya be :red:

Bende oyuna güncelleme geldikten sonra bir sorun oluştu arkadaşlar. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyunu oynamasam ekran kartım düz 1050 EA en az Tİ modeli olsun demiş deyip ümidi keseceğim ama oyunu 10 gün sorunsuz oynadım. Sonra güncelleme geldi oyuna ve her şey gitti. Sorun şu ultimate team'de maça giriyorum adamlarım hareket etmiyor ve oyun çok yavaş akıyor.

Rakip hareket ediyor ama benim adamlarım öyle mal gibi duruyorlar. Güncelleme geldiğinden beri bu sorunu yaşıyorum. Arada 1-2 maç normal oynadım ama her maç artık böyle olmaya başladı. Ekran kartı sürücümüz vs. her şeyim güncel. Oyunu silip tekrar yükledim ama nafile yine aynı.

Bunun bir çözümü olmalı çok saçma. 10 gün sorunsuz oynadım şu an oynayamıyorum. Benden başka bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

@Aras Şimşek sen bilirsin kardeşim bir el at bizim konuya be :red:
Yarın gün içinde araştırayım. Hiç denk gelmedim böyle bir soruna. 🫂 Belgelerim/FIFA 23 klasörünü silip sıfırdan profil oluşturmayı denedin mi? ♥

Sayesinde ikinci el temiz bir ps5 alacağım sanki.

oyunda kaleci yok yani kaleler boş, 10 kornerin 9unu paslasarak kullanıyor bilgisayar

ilk wlde rang 6 yapabildim

kaleye götürecek oyuncum yok malesef

picklerden milinkovic ve werner atti

üclü totw paket full cöp verdi

rare jumbodan ama antony cikti

onu güzelce 40kya sattim

milliet viniciosla falan oynuyor ben zaha, rashforddan falan medet umdum bu hafta

kale önünde bombos pozisyonlar bile disari gidiyor bazen

kadronun son hali de bu

son maclarda muriele sarildik o kurtardi beni

45271B28-A75E-4A5E-ADD7-B0C12086961B.webp39A2034B-72F0-4769-B4B5-B0C30F6B7DB1.webp

şu korrner, orta ve defansif adamlarrın kazuletliklerii biraz düzeltmesi lazım ACİLLLLLLLLLLL

Yarın gün içinde araştırayım. Hiç denk gelmedim böyle bir soruna. 🫂 Belgelerim/FIFA 23 klasörünü silip sıfırdan profil oluşturmayı denedin mi? ♥
Aras oyun içi oyun dışı her yolu denedim ama olmadı. Bugün yine tam çıldırmak üzereyken aklıma bir şey geldi.

Stadyumu değiştirmek :red: Full giydirme FUT stadyumu kullanıyordum düz bir saha seçtim ve oyun yine yağ gibi kaymaya başladı.

İnanılmaz yaa bu kadar saçma bir şey hayatımda görmedim. Bir haftadır oyunu oynayamıyordum.

Bu sorunu ilerde veya şu an yaşayan varsa diye yazıyorum direkt stadyumu değiştirin arkadaşlar sorun düzeliyor.

Aras oyun içi oyun dışı her yolu denedim ama olmadı. Bugün yine tam çıldırmak üzereyken aklıma bir şey geldi.

Stadyumu değiştirmek :red: Full giydirme FUT stadyumu kullanıyordum düz bir saha seçtim ve oyun yine yağ gibi kaymaya başladı.

İnanılmaz yaa bu kadar saçma bir şey hayatımda görmedim. Bir haftadır oyunu oynayamıyordum.

Bu sorunu ilerde veya şu an yaşayan varsa diye yazıyorum direkt stadyumu değiştirin arkadaşlar sorun düzeliyor.
FUT stadyumu düşük sistemlerde oyunu bozuyor galiba. Benim de burnumdan getirdi, işlemciyi değiştirene kadar maç yapacağımı sanmıyorum artık 🤦‍♂️

Ben de maç içinde 100+ fps alıyorum ama oyun içi sahnelerde korner/replay vs 10-15 fpsye iniyo ilginç bir şekilde

oyun oynanmiyorsa oynamayin fifa 22 ara ara acin yeter, bu sene ea tam bi yapmis 760 rahat her oyunu kaldiriyordu rdr2 bile ultra akarken fifanin derdi neyde böle bi adilik yapti pc icin?? almayin inatla, saglam bi ders olsun, pcde 760la indirdim oyunu birak donmayi acmadi bile! sonra laptop gectim 1050 arkadaslarin dedigi gibi, mac esnasinda öküzün trene baktigi gibi bekliyorlar, biraz arastirdim rtx 3080ti olan bile oyunu acamiyor düsünün!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt