- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Detay vermeyim ama toptur kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top musun la? Ne diyor bu bodrumlu bebe? @Onur ÜründülDetay vermeyim ama toptur kendisi
artık yoksende var mi ps5?

Yarın gün içinde araştırayım. Hiç denk gelmedim böyle bir soruna.Bende oyuna güncelleme geldikten sonra bir sorun oluştu arkadaşlar. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Oyunu oynamasam ekran kartım düz 1050 EA en az Tİ modeli olsun demiş deyip ümidi keseceğim ama oyunu 10 gün sorunsuz oynadım. Sonra güncelleme geldi oyuna ve her şey gitti. Sorun şu ultimate team'de maça giriyorum adamlarım hareket etmiyor ve oyun çok yavaş akıyor.
Rakip hareket ediyor ama benim adamlarım öyle mal gibi duruyorlar. Güncelleme geldiğinden beri bu sorunu yaşıyorum. Arada 1-2 maç normal oynadım ama her maç artık böyle olmaya başladı. Ekran kartı sürücümüz vs. her şeyim güncel. Oyunu silip tekrar yükledim ama nafile yine aynı.
Bunun bir çözümü olmalı çok saçma. 10 gün sorunsuz oynadım şu an oynayamıyorum. Benden başka bu tarz bir sorun yaşayan var mı?
@Aras Şimşek sen bilirsin kardeşim bir el at bizim konuya be![]()
Top musun la? Ne diyor bu bodrumlu bebe? @Onur Üründül
Zaman aşımıBildirim gelmemiş şimdi gördüm. Maalesef serhanı kısa süreliğine banlatmak zorunda kalacağım
modlara saygı gösterelim. onlar bu forum için çok şey yaptıZaman aşımı
Birde banlatmak zorunda kalacağım diyor, kendi çükü de yetmiyo banlamaya ah gariban modum
zaman aşmadı henüz.Zaman aşımı
Birde banlatmak zorunda kalacağım diyor, kendi çükü de yetmiyo banlamaya ah gariban modum
Görevimizi kötüye kullanmayalımzaman aşmadı henüz.
Benim direkt banlama yetkim yok uyarıyı çok veririm çok gidersin kıyamıyorum :/
Aras oyun içi oyun dışı her yolu denedim ama olmadı. Bugün yine tam çıldırmak üzereyken aklıma bir şey geldi.Yarın gün içinde araştırayım. Hiç denk gelmedim böyle bir soruna.Belgelerim/FIFA 23 klasörünü silip sıfırdan profil oluşturmayı denedin mi? ♥
Full giydirme FUT stadyumu kullanıyordum düz bir saha seçtim ve oyun yine yağ gibi kaymaya başladı.FUT stadyumu düşük sistemlerde oyunu bozuyor galiba. Benim de burnumdan getirdi, işlemciyi değiştirene kadar maç yapacağımı sanmıyorum artıkAras oyun içi oyun dışı her yolu denedim ama olmadı. Bugün yine tam çıldırmak üzereyken aklıma bir şey geldi.
Stadyumu değiştirmekFull giydirme FUT stadyumu kullanıyordum düz bir saha seçtim ve oyun yine yağ gibi kaymaya başladı.
İnanılmaz yaa bu kadar saçma bir şey hayatımda görmedim. Bir haftadır oyunu oynayamıyordum.
Bu sorunu ilerde veya şu an yaşayan varsa diye yazıyorum direkt stadyumu değiştirin arkadaşlar sorun düzeliyor.