FIFA 23

düşünemem only ps

oyun ayni oyun sadece kale aglarini cok güzel yapmislar birazda tempoyu düsürmüsler. 1 Hafta sonra oynamayi biraktim

Sağ analogla oyuncu değiştirirken ekran birden böyle gidip gelmiş gibi oluyor. Yeni özellik olarak eklemişler, ok çıkıyor oyuncu o tarafa koşuyor falan. Onu düzeltme imkanı var mı ? Ya da bu özellik tam olarak nedir bilen var mı ?

Geçenlerde 1-2 defa oynadım çok saçma olmuş.6 veya 8 Maç yapmış olmam gerek..Vlahovic-Mbappe oyunun Buglar'ı.Sergio Ramos'un şu an olarak iyi olmadığını biliyoruz formsuz falan ama oyunda çok iyi 1 defans oyuncusu.1 de Gol sayıları ben de fazla olmadı olduysa da 1-2 Maç onun dışında nerdeyse her orta tehlikeli oluyo isabetli olmasa bile adamın önüne düşüyo 1 şekilde pozisyon Gol oluyo :D

Şu kadın hakem saçmalığı da sözde kadınları savunmak için ama aslında kadınlara en büyük hakaretlerden biri ediliyor. Dünyada bu kadar fazla kadın hakemin yönettiği maç olmuyor. Ama oyuna bakarsan her maçı kadın hakem yönetiyor.

Şu kadın hakem saçmalığı da sözde kadınları savunmak için ama aslında kadınlara en büyük hakaretlerden biri ediliyor. Dünyada bu kadar fazla kadın hakemin yönettiği maç olmuyor. Ama oyuna bakarsan her maçı kadın hakem yönetiyor.
inş olur de geç ne kudurmuşsun ince detayı bu seni neden geriyo oyunda bi bu m gerçek dışı

al bunla oyalan

PC'de oyun son gelen güncellemeden sonra bayağı toparladı.

Geçen senede hissediyordum ama artık eminim FUT Champions ile Rivals arasında net oynanış farkı var.

Kelimeler ile nasıl anlatırım bilmiyorum ama söylemek istediğim her iki turnuvanın da farklı oyun stilleri var. Ona ayak uydurunca işler değişiyor.

Oyun düzelince FUT Champions'a ilk defa katıldım. 59 puan topladım 1 puan daha alsam üst seviye gelecekti.

Ödüllerden tabii ki işe yarayan bir şey çıkmadı. Bir TOTW Cancelo çıksa hiç fena olmazdı hak etmiştik.

Kadronun son hali budur;

Ekran Alıntısı.JPG

6 eksik oyuncu var. Kante, De Bruyne, Van Dijk, Salah, Walker ve Haaland.

Önceliğimiz orta saha Kante ve De Bruyne'yi bu hafta içi fiyatlar düşecek diye umuyorum ikisini birden almaya çalışacağım.

Geri
Üst Alt