- 21 Haziran 2011
- 27.276
- 7.363
- 2.238
Oyun müthiş. Umarım bozulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da tam tersi oyun aşırı hızlı geliyor, hatta offline oynarken oyun hızını yavaşa çekiyorum. Bu sene de en sevdiğim şey oyunun biraz daha yavaşlamış olmasıŞu FİFA'nın grafiklerini ve topun havada balon gibi uçmasına bi alışamadım. Oyun hızı çok yavaş geliyor bana. Bir tek sevdiğim gol sevinçleri, lisanslar , taraftar ve stadyumlar. Akıcılık konusunda çok sıkıntılı bir oyun.
Biraz yaşlandın galiba reflekslerin azaldığı için olabilir miBana da tam tersi oyun aşırı hızlı geliyor, hatta offline oynarken oyun hızını yavaşa çekiyorum. Bu sene de en sevdiğim şey oyunun biraz daha yavaşlamış olması![]()
e-Football olarak devam ediyor işte. Ektra bir şey olacağını zannetmiyorum.Pro Evolution'dan haber var mi? FIfa icin konsol almayi dusunuyorum eger Pro Evolution'da bir gelisme yok ise. Gerci PS5 bulabilmek de ayri dert.
FUT nedeniyle alınıyor. Saçmalık.Her sene aynı oyunu ufak güncellemeler yapıp tonla paraya satıyorlar millete.
4 gozle Nintendo Switch icin legacy edition bekliyoruz. Oyun 2017 surumu uzerine kurulup sadece oyuncular değiştiriliyor her sene. Mukemmel birsey
Güzel bir stp de lazım sana.Oyuncu fiyatları dün akşamdan itibaren 4'e katladı
Artmasını bekliyordum ama bu kadar fazla artması elimizi kolumuzu bağladı.
Kadronun son hali bu, bir tane sağlam MO lazım ama kimi alacağız para yok.
Ekli dosyayı görüntüle 179395
Golü zaten hep bir şekilde yiyeceğimiz için onun önüne geçmek zor, stoperler hızlı olsun yeterli.Güzel bir stp de lazım sana.

Gecen seneki faciadan sonra radikal bir gelisme bekliyordum, ama hic bir haber, makaleye denk gelmedim.e-Football olarak devam ediyor işte. Ektra bir şey olacağını zannetmiyorum.