FIFA 23

Şu FİFA'nın grafiklerini ve topun havada balon gibi uçmasına bi alışamadım. Oyun hızı çok yavaş geliyor bana. Bir tek sevdiğim gol sevinçleri, lisanslar , taraftar ve stadyumlar. Akıcılık konusunda çok sıkıntılı bir oyun.

Şu FİFA'nın grafiklerini ve topun havada balon gibi uçmasına bi alışamadım. Oyun hızı çok yavaş geliyor bana. Bir tek sevdiğim gol sevinçleri, lisanslar , taraftar ve stadyumlar. Akıcılık konusunda çok sıkıntılı bir oyun.
Bana da tam tersi oyun aşırı hızlı geliyor, hatta offline oynarken oyun hızını yavaşa çekiyorum. Bu sene de en sevdiğim şey oyunun biraz daha yavaşlamış olması 😄

4 gozle Nintendo Switch icin legacy edition bekliyoruz. Oyun 2017 surumu uzerine kurulup sadece oyuncular değiştiriliyor her sene. Mukemmel birsey

Pro Evolution'dan haber var mi? FIfa icin konsol almayi dusunuyorum eger Pro Evolution'da bir gelisme yok ise. Gerci PS5 bulabilmek de ayri dert.

Her sene aynı oyunu ufak güncellemeler yapıp tonla paraya satıyorlar millete.

1 maç oynadım gayet hoşuma gitti güzel olmuş akşam daha detaylı incelerim ama kimya olayı biraz sıkıntı.

Bu arada PC oyunu çalıştırdı akıcı bir şekilde oynadım maçı. Desteklerin çok için teşekkürler @Aras Şimşek

Bir de mevki değiştirme işine son vermişler hem iyi olmuş hem kötü.

Oyuncunun özellikleri arasında sol bek ve sağ kanat gibi mevkilerde oynama var ise pozisyon değiştirme ile bunu yapabiliyorsunuz.

Mesela Ferdi Elmas oyunda sol bek. Eski oyunlarda bunu en fazla SLKB yapabilirdiniz ama şimdi sağ kanat bile yapabiliyorsunuz.

Ben Kane'i önceki oyunlarda hep MOO olarak kullanıyorum fakat şimdi onu yapamadım çünkü Kane'nin özellikleri arasında sadece OF ve SNT var.

Mevki değiştirmenin gerçekçi olması güzel. SNT adamı MO gibi bölgelerde oynatıyorlardı onun nispeten önüne geçmişler.

Oyuncu fiyatları dün akşamdan itibaren 4'e katladı o_O

Artmasını bekliyordum ama bu kadar fazla artması elimizi kolumuzu bağladı.

Kadronun son hali bu, bir tane sağlam MO lazım ama kimi alacağız para yok.

Ekran Alıntısıs.webp

Güzel bir stp de lazım sana.
Golü zaten hep bir şekilde yiyeceğimiz için onun önüne geçmek zor, stoperler hızlı olsun yeterli.

Gomez 80 pace, Martinez 72 pace başlangıç için iyi denebilir. Martinez umarım çok kafa golü yedirtmez. :red:

MO almak lazım çünkü ataklarda Casemiro geride bekleyeceği için De Bruyne tarzı adam lazım. Hücumda da etkili olacak biri...

EPL'de doğru düzgün hafif hızlı (70 pace) MO oyuncu yok.

Geri
Üst Alt