Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aldim pcnin gücü yetmedi, allah razi olsun eaden her yil aldigim oyunu bu sene sonlandirdim, vallahi bagimlilik yapiyordu, sonu yok bu oyunun, calisiyosun saatlerini veriyorsun tabiri caizse fut oynuyorsan hayatini, sonra bi sonraki yil basa sariyorsun. iyikide bu minimum gücü istemis pc icin, sayesinde oyunu biraktim ve kendime geldim.almadım kafam rahat.
leş gibi serverlerle kağnı gibi oyun oynamaktan bıkmıştım çok iyi oldu.
oynanmaz valla iyi kurtulmuşsunben aldim pcnin gücü yetmedi, allah razi olsun eaden her yil aldigim oyunu bu sene sonlandirdim, vallahi bagimlilik yapiyordu, sonu yok bu oyunun, calisiyosun saatlerini veriyorsun tabiri caizse fut oynuyorsan hayatini, sonra bi sonraki yil basa sariyorsun. iyikide bu minimum gücü istemis pc icin, sayesinde oyunu biraktim ve kendime geldim.
birde ben gercekten cok iyi oynarim sürekli elite div ve fut champda en az rang 3, yani yendikce senide zorluyor rakiplerini yeniyorsun ayri bi tat veriyor dahada iyi olmak icin mücadele ediyorsun, adama sorarlar ne icin?oynanmaz valla iyi kurtulmuşsun
Rivals division 1 champs 15-17 arasi takiliyorumRank kaç lan kolp
Rivals division 1 champs 15-17 arasi takiliyorum
Nasil olur da senin gibi yakisikli bir erkegin Bodrum gibi bir yerde flirti olmazBu ara kız arkadaşım da flirtim de yok, sevişemedikçe fifa oynuyorum kafam dağılıyor. Manita yapana kadar fifadayım. Fifayıda son kızla ayrıldığımız gün aldım zaten
Nasil olur da senin gibi yakisikli bir erkegin Bodrum gibi bir yerde flirti olmaz
Fark etmiyor eski Kimya sisteminde yedekten gelen oyuncular 5 kimya ile oynuyordu ama bu sene kimyasiz oynuyorlar@Kolpa Kemal Kürek , yedekteki oyunculara kimya basmak farkettiriyor mu?
Aynen ondan sordum. O zaman explosive, controlled muhabbeti yedektekiler içinde gereksiz.Fark etmiyor eski Kimya sisteminde yedekten gelen oyuncular 5 kimya ile oynuyordu ama bu sene kimyasiz oynuyorlar