- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Mumkun degil
Oyunun başından beri her sbc, dostluk maçı görevini yaptım düşün ne kadar paket açtım.
Sadece al owaiiran çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkun degil
Bana Eusebio ve Jairzinho ikilisi cikti cordoba da cikti Neymar ciktiOyunun başından beri her sbc, dostluk maçı görevini yaptım düşün ne kadar paket açtım.
Sadece al owaiiran çıktı
TOTY'de de sağlam birini çıkartamazsam bırakırım oyunu harcadığım emeğe değmiyor. Her gün 4-5 saat oyunu oynuyorum elde var sıfırBana Eusebio ve Jairzinho ikilisi cikti cordoba da cikti Neymar cikti
Derin Kolpa Kemal is basinda
Senin benim gibi düzgün insanlara bir şey çıkmıyor rtaş. kolpa gibi karaktersiz olsan çıkardıPaketlerden yine hep-yek geldi... Bir umut açıyoz, zeki çelik çıkıyo.
4-3-1-2 oynuyorum ben de bir haftadır, Morientes'i bu taktikte etkili kullanamıyorum dediğin gibi. Daha önce denemediysen belki Heroes Smolarek'i deneyebilirsin, Völler'den daha ucuz, bayağı iyi bir kart.Morientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.
Ataklarımın %70 i merkezden gelerek oluyor bu yüzden 10 numara ve Santrforumun çevik, pasör ve hızlı olması lazım.
Kanatları şu oyunda etkin kullanamıyorum maalesef.
---
@Kolpa Kemal Kürek 750k ya alıyım mı sence Völler? Piyasada git gide ucuzluyor bir kaç ay sonra 300-400 e düşecek gibi
Bazıları karşıma bi çıkıyor, herifin kadrosunda 8 tane fut kahraman kartı, 3 tane icon bilmem ne... biz de işte renkli karta hasret biçimde takılıyoruz.Senin benim gibi düzgün insanlara bir şey çıkmıyor rtaş. kolpa gibi karaktersiz olsan çıkardı
O da güzel evet ama völler tam canavar ya onu alamazsam forlana yönelirim.4-3-1-2 oynuyorum ben de bir haftadır, Morientes'i bu taktikte etkili kullanamıyorum dediğin gibi. Daha önce denemediysen belki Heroes Smolarek'i deneyebilirsin, Völler'den daha ucuz, bayağı iyi bir kart.
Kemal kolpasının hesabı öyle bak basmış parayı almış nede olsa almancıBazıları karşıma bi çıkıyor, herifin kadrosunda 8 tane fut kahraman kartı, 3 tane icon bilmem ne... biz de işte renkli karta hasret biçimde takılıyoruz.
ben bile atınca 100 lük gönderiyorum. 2 Euro ne lan
Sende para bokben bile atınca 100 lük gönderiyorum. 2 Euro ne lan
Kolpam kemalim küreğım canım ciğerim, ben bu ps5 nerden aldırıcam şimdi oradakilere? yollayım parayı şimdiden ön sipariş versinler diyorum digital sürüm için bi yardımcı olur musun güzel karakterlim??Sende para bok
Yolla papelleri gitsinler lokal Media markta ön siparis versinler Belki sans eseri 3-4 haftaya gelirKolpam kemalim küreğım canım ciğerim, ben bu ps5 nerden aldırıcam şimdi oradakilere? yollayım parayı şimdiden ön sipariş versinler diyorum digital sürüm için bi yardımcı olur musun güzel karakterlim??
Tüm media marktlarda oluyor mu kankamYolla papelleri gitsinler lokal Media markta ön siparis versinler Belki sans eseri 3-4 haftaya gelir
HayirTüm media marktlarda oluyor mu kankam
öküz alırdık o paraya tcde
Şimdi webden olmuyor anladıgım kadarıyla. illa gidip mediamarkta soracaklar ön sipariş kabul ediyorlar mı diye doğru muyum? Etmiyorlarsa yönlendirirler herhalde şurası kabul ediyor diye?
Aynen öyle kardesimŞimdi webden olmuyor anladıgım kadarıyla. illa gidip mediamarkta soracaklar ön sipariş kabul ediyorlar mı diye doğru muyum? Etmiyorlarsa yönlendirirler herhalde şurası kabul ediyor diye?
Son sorum kemalcim,Aynen öyle kardesim
Ben gerek duymadim ama Hogwarts oyununu bekleyebilirsin mesela Hogwarts Bundle olurSon sorum kemalcim,
Digital edition alıcamda 3 kuruş fazla ver şu bundle ı sipariş et dedigin bir şey var mı? çift joystick olur ne bileyim