FIFA 23

Morientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.

Ataklarımın %70 i merkezden gelerek oluyor bu yüzden 10 numara ve Santrforumun çevik, pasör ve hızlı olması lazım.

Kanatları şu oyunda etkin kullanamıyorum maalesef.

---

@Kolpa Kemal Kürek 750k ya alıyım mı sence Völler? Piyasada git gide ucuzluyor bir kaç ay sonra 300-400 e düşecek gibi
4-3-1-2 oynuyorum ben de bir haftadır, Morientes'i bu taktikte etkili kullanamıyorum dediğin gibi. Daha önce denemediysen belki Heroes Smolarek'i deneyebilirsin, Völler'den daha ucuz, bayağı iyi bir kart.

Senin benim gibi düzgün insanlara bir şey çıkmıyor rtaş. kolpa gibi karaktersiz olsan çıkardı
Bazıları karşıma bi çıkıyor, herifin kadrosunda 8 tane fut kahraman kartı, 3 tane icon bilmem ne... biz de işte renkli karta hasret biçimde takılıyoruz.

4-3-1-2 oynuyorum ben de bir haftadır, Morientes'i bu taktikte etkili kullanamıyorum dediğin gibi. Daha önce denemediysen belki Heroes Smolarek'i deneyebilirsin, Völler'den daha ucuz, bayağı iyi bir kart.
O da güzel evet ama völler tam canavar ya onu alamazsam forlana yönelirim.
Bazıları karşıma bi çıkıyor, herifin kadrosunda 8 tane fut kahraman kartı, 3 tane icon bilmem ne... biz de işte renkli karta hasret biçimde takılıyoruz.
Kemal kolpasının hesabı öyle bak basmış parayı almış nede olsa almancı

Kolpam kemalim küreğım canım ciğerim, ben bu ps5 nerden aldırıcam şimdi oradakilere? yollayım parayı şimdiden ön sipariş versinler diyorum digital sürüm için bi yardımcı olur musun güzel karakterlim??
Yolla papelleri gitsinler lokal Media markta ön siparis versinler Belki sans eseri 3-4 haftaya gelir

Geri
Üst Alt