- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Aferin lan zeki cocuk. Ps5 pro cıkacak diyorlar bende ki şans ile ben sipariş verdikten 3 gün sonra cıkarBen gerek duymadim ama Hogwarts oyununu bekleyebilirsin mesela Hogwarts Bundle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin lan zeki cocuk. Ps5 pro cıkacak diyorlar bende ki şans ile ben sipariş verdikten 3 gün sonra cıkarBen gerek duymadim ama Hogwarts oyununu bekleyebilirsin mesela Hogwarts Bundle olur
Yaw sal gitsin oyna isteAferin lan zeki cocuk. Ps5 pro cıkacak diyorlar bende ki şans ile ben sipariş verdikten 3 gün sonra cıkar
SaldımYaw sal gitsin oyna iste
Beyler pc sürümü bir kac gun önce aldım logitech f710 gamepad var, ancak l2 ve r2 tuşlarını hiç algılamıyor. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
tevez hoca mı kanka ?@Kolpa Kemal Kürek ne diyosun yapılır mı?
Tek eksiğim Cordoba ve Völler diğerleri satılamaz.
Cordoba yerine totw tomori de düşündüm ama bir kaç ay sonra değer kaybı yüksek olur gibi geliyor cordobaya göre
4231
4312
![]()
Eto bitmemiş, Drogba hala çare![]()
Ekli dosyayı görüntüle 186082
CB, CM, RM tarafında değişiklik planıyorum. Pele'nin yerine 91 Kroos'u denerim belki
Ekli dosyayı görüntüle 186083
Ekli dosyayı görüntüle 186084
10x85 açtım ben, geleni de Icon'a bastımTrippier nası? 2 fişle kapatacam takas fişlerini. 3x83+ baş cıktı
Büyük paketleri sakla Orta Zidane SBC geliyor. Ben bütün fodderleri oraya atacagim.TOTY için büyük paketleri biriktirmeye başladım bile.
Headlerden birini çıkaramazsam kolpa kemale saplayacağım.
Böbrekleri bırakıp çıkarız artık zidane içinBüyük paketleri sakla Orta Zidane SBC geliyor. Ben bütün fodderleri oraya atacagim.
Fenerli dirt Köytü takimindan sutlamak zorundasinCordoba ve Völler alamadım hala kıyamadım paraya.
11 Satılamaz ile devam ediyorum şu an idare ediyor
Fenerli dirt Köytü takimindan sutlamak zorundasin
DenemedimDenedin mi bilmiyorum ama 8 numara için fazla iyi
Denemedim
Appiah da koy tam olsun
ikonik gol sevinci varsa neden olmasın
Cik cik cik cik