FIFA 23

Ayak içi penaltı noktasının hafif dışına çizgiyi çekip topa saat 5 yönünde 3 barı doldurup açtığında löp löp kafa golü atabiliyorsun. Kaleciyi açarsa da biraz daha dışa açıp 3.5 bar basarsan arka direk tarafından atıyorsun. Ben böyle bayağı bir gol attım
Aynen öyleymiş. Dün arkadaşlar pro clubs oynarken bok gibi korner kullandığımı söyleyince öğreneyim dedim😀

Keane uygun duruyor baya ama bu sene ikon koyunca kimya olayı çok sıkıntı
Kimya olayına pek takılmıyorum, ön hat 3 oyuncunun tam kimya olması dışında diğerleri 2 kimya 1 kimya pek fark etmiyor bence 😄

Aynen öyleymiş. Dün arkadaşlar pro clubs oynarken bok gibi korner kullandığımı söyleyince öğreneyim dedim😀
Bug gibi bir şey bu, bunun bir de kalede kaleci varken gol atılanı var da onu tam kavrayamadım. Belki fixlemişlerdir onu 😂

Oyun yine sol güncellemeden sonra sapıttı. Acayip ağır ilerliyor oyuncularım. Mesela ben pası veriyorum benim oyuncu 2 saniye kadar falan geç tepki verdiğinden rakip hemen o arada topu atacağım alanı kapatıyor. Stil olarak da pas ile oynayan biriyim öyle skill falan çok yapmam o yüzden direkt benim oyunumu baltalıyor bu ağırlık.

Hafta sonu paketten Titan Essien, Titan 92 Lahm ve Titan 88 Del Piero çıktı. Üst düzey ikon görevinden Cech çektim ağır sövdüm bir de Cech bende vardı zaten :nooo:

Satılabilen tüm oyuncularımı sattım elde şu an sadece satılabilen Son var o da benim kırmızı çizgim onu vermem kimseye. Satılamayanlarla yola devam edeceğiz. Tüm coinleri tekrar MYDGN'ye satmaya başladım. İlk sattığımdan 124 € kazanmıştım. TR'de paypal olmayınca Almanya'daki arkadaşın hesabına gönderdim. Yazın gelirken elite xbox kolu alsın oradan bana.

Ekran Alıntısı.JPG

Kadronun da son halini böyle oldu;
ss.JPG

Ekran Alıntısısadasd.JPG

asdasdasd.JPG

Oyun yine sol güncellemeden sonra sapıttı. Acayip ağır ilerliyor oyuncularım. Mesela ben pası veriyorum benim oyuncu 2 saniye kadar falan geç tepki verdiğinden rakip hemen o arada topu atacağım alanı kapatıyor. Stil olarak da pas ile oynayan biriyim öyle skill falan çok yapmam o yüzden direkt benim oyunumu baltalıyor bu ağırlık.

Hafta sonu paketten Titan Essien, Titan 92 Lahm ve Titan 88 Del Piero çıktı. Üst düzey ikon görevinden Cech çektim ağır sövdüm bir de Cech bende vardı zaten :nooo:

Satılabilen tüm oyuncularımı sattım elde şu an sadece satılabilen Son var o da benim kırmızı çizgim onu vermem kimseye. Satılamayanlarla yola devam edeceğiz. Tüm coinleri tekrar MYDGN'ye satmaya başladım. İlk sattığımdan 124 € kazanmıştım. TR'de paypal olmayınca Almanya'daki arkadaşın hesabına gönderdim. Yazın gelirken elite xbox kolu alsın oradan bana.

Ekli dosyayı görüntüle 197825

Kadronun da son halini böyle oldu;
Ekli dosyayı görüntüle 197826

Ekli dosyayı görüntüle 197827

Ekli dosyayı görüntüle 197828
Sattığınız yerin Türkiye'den para çekilebilecek bir yolu var mı ?
Ben de satmayı düşünüyorum ama problem paypal olmayışı

Şöyle bir görev gelmiş, fodder için bile yapılır.
87,92,93lük kartlarını veriyor.
Bir sürü paket var ekstra
Çok fazla maç var, rivals falan oynarken gerekli kadroları dizerim oynarım diyorsanız yapılır da Squad Battle ile yaparım diyemiyorum. Aşırı fazla maç var

Geri
Üst Alt