FIFA 23

Community tots oylasaması başlamış.

exclusive rights verseniz keske. Potm, stadlar , heros felan olur

fifada zaten süper lig yokmu niye bukadar coskuyla karsilamislar?

Günlük çıkan 2 sbc

Bu sbc, 1 takım bronz, 1 takım gümüş istiyor.
Bronz paket açıp, normalleri bu sbc'ye verip, yine normalleri premium bronz yükseltmeye verip gelen gümüşler ile tamamlanabilir.
11 tane altın oyuncu veriyor. 1 nadir, 10 normal

1681199220231.webp

Üstteki sbc'den gelenler ile bunu yapabiliyoruz.
10 normal altın 1 nadir altın istiyor.

1681199239841.webp

Alttaki sbc'yi tamamladığımızda basamak basamak bu görevden ödül elde ediyoruz.
Çeşitli ikonlar 84+ gibi fodder paketleri.

1681199378384.webp

Worth dfeğil gibi yine hocam da
Seedorftan iyi yine :D Denenir
Kanat ihtiyacım vardı akıp giden, Mbappe'yi kanada çekip bu arkadaşı forvete koyacağım. Oynayanlar bayağı övmüş, 5 skills de var. Denedikten sonra yazarım yorumlarımı buraya 😂 Yorumlara göre sağlam bir W gibi ama dediğin gibi patlaya da bilir, ben genelde W denilen bozuk kartlarla, milyonluk kartlarla pek oynayamıyorum, umarım bu keyif verir 🤦‍♂️

Sonunda PC'den kurtulup xbox x konsoluna geçtim. Bu yıl pc'deki ekran kartı TI serisi olmadığı için çok fazla sorun yaşadım gelen güncellemeler ile birlikte ağırlıktan oyun oynanmayacak hale geldi.

Xbox'a geçince kafamda deli sorular oluştu. Öncelikle PC'de kullandığım hesabı xbox tarafına geçirebiliyor muyum? Sıfırdan yeni hesap mı kurayım yoksa hesap geçişi varsa eski hesap (2012 yılında açılan) üzerinden mi devam edeyim? Değerli yorumlarınız beklerim :hat:

Sonunda PC'den kurtulup xbox x konsoluna geçtim. Bu yıl pc'deki ekran kartı TI serisi olmadığı için çok fazla sorun yaşadım gelen güncellemeler ile birlikte ağırlıktan oyun oynanmayacak hale geldi.

Xbox'a geçince kafamda deli sorular oluştu. Öncelikle PC'de kullandığım hesabı xbox tarafına geçirebiliyor muyum? Sıfırdan yeni hesap mı kurayım yoksa hesap geçişi varsa eski hesap (2012 yılında açılan) üzerinden mi devam edeyim? Değerli yorumlarınız beklerim :hat:
Bildigim kadariyla olmuyor
Komple 0 dan baslayacaksin

Sadece ps4->ps5
Xbox -> xbox x oluyor

Bildigim kadariyla olmuyor
Komple 0 dan baslayacaksin

Sadece ps4->ps5
Xbox -> xbox x oluyor
Geçiş yok mu? Ben vardır diye düşünüyordum.

O zaman erken erişim, önceden kadro kurma işleri yeni oyunda yalan olur.

Fifa 23 bitti zaten xbox için bir daha Fifa 23 almaya değmez. Çok kötü oldu bu.

Geri
Üst Alt