FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Ben hep online'de oyunuyorum. Ama tam bir averaj takımıyım. Maçlardan sonra verilen packlerden oyuncular hep işe yaramaz. Sanırım kadrom kötü.

Yalnız hiç ismini duymadığim ama bir o kadarda iyi oynayan 1-2 oyuncu kesfettim. Adi sani yok ama kanatta yardiyor resmen. Daha iyileri çıkana kadar bunlarla idare edicez artik.

★★★》☆

Yarı finalde gene rencide olduk. 9. golü rovaşata ile atmasa tamamlayacaktım ama ceza alanı dışından rovaşata yiyince gene çıktım :(

Yok ya bu iyi. O adamlara karşı yapacak bir şey yok zaten. Benim de hıyarlığım var biraz 2 senedir UT oynuyorum hala aut atışı veya ofsayt atışı kullanırken 2 pozisyonda bir gol yiyorum rakibe atıp.

Hayatimda ki en manyak maci oynadim. 3-1 yeniyordum. 83', 87' ve 90'da gol yiyip 4-3 öne gecti. 90+ uzatmalarda Klose iki kez cakti ve maci 5-4 yendim. 7+3 dakika icinde 5 gol atildi toplam.

YPREPl.png

Güzel yine ama bana sol kanat lazımdı, sağda Nani var. Sol için Lens, Robinho olsa da Mirallas sevdiğim bir oyuncudur Mirallas'ı mı koysam acaba sol tarafa? 4-3-3 (2) oynuyorum

Yarı final öncesi sol bekteki Jansen'in yerine iyi gelecek Luis :D

Full Power Heading Tam yapacagim.

Dzeko ve Mandzukic.

Kanat'ta Sam/Lucas

Sag bek Dani Alves

Sol Bek Abate? Bakalim...

dzeko ile oynadın mı hiç?

Bende Dzeko var ama son 20 dk falan kullanıyorum.Doldur boşalta geçtiğim zaman kafa ile efsane goller atabiliyor.Conner ve duran toplarda da baya iyi.

Yalnız oyun içinde pek yok.Yani pas oyunu oynayacaksan Dzeko zorlar seni.

Soruyu bana sormamışssın ama yinede cevaplayayım dedim :D

Finalde nazi birine kaybettim. Mignolet kadar çöp kaleci yoktur adam pas özürlüsü resmen. Vertonghen'e sol bekte oynatmak başka büyük hata.

Finalde nazi birine kaybettim. Mignolet kadar çöp kaleci yoktur adam pas özürlüsü resmen. Vertonghen'e sol bekte oynatmak başka büyük hata.

Yaziklar olsun sana nazi kazanmis

Mignolet oynatdim en kötü kalecilerden birisi

Bende buffon var..cokca pacayi kurtariyor

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt