FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

calma calma

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ae9anT2IdUw[/media]

yine kadro hayirli olsun

---------------------------------AKINFEEV.--------------------------------------

------Dani Alves------------Silva--------------Dante---------Coantrao---

-----------------------Khedira------------------------Fernandinho------------

-----------Lucas----------------------------------------Valencia--------------

-----------Seydou Doumbia-------------Alexis Sanchez/Obafemi Martins

Doumbia müthis ya. Oyuna girdi 4 Gol atti son macta.

Yeter artik,artik kupa alma zamani geldi

Maçtan önce stadı falan gösterirken ve maç bittikten sonra stad falan gözükürken birşey dikkatimi çekti arkada rio de jenerio da bulunan heykel gibi şu kolları açık bir şey varya onları bile yapmışlar:D

Maçtan önce stadı falan gösterirken ve maç bittikten sonra stad falan gözükürken birşey dikkatimi çekti arkada rio de jenerio da bulunan heykel gibi şu kolları açık bir şey varya onları bile yapmışlar:D

Hiç dikkatimi çekmedi. Bir dahaki maçta dikkatlice bakalım. Sadece bir stadın olması kötü olmuş bu arada.

yine kadro hayirli olsun

---------------------------------AKINFEEV.--------------------------------------

------Dani Alves------------Silva--------------Dante---------Coantrao---

-----------------------Khedira------------------------Fernandinho------------

-----------Lucas----------------------------------------Valencia--------------

-----------Seydou Doumbia-------------Alexis Sanchez/Obafemi Martins

Doumbia müthis ya. Oyuna girdi 4 Gol atti son macta.

Yeter artik,artik kupa alma zamani geldi

Chemistry?

En sonki GSC FIFA turnuvalarında bana çakıp geçen sizlerin içinde nasıl daha kupa kazanamayanlar var ilginç :D

94 senin taktigi yapiyorum ama takim iyi degil :( yine gruptan cikmadi,eski cöp takimla ciktim ve ceyrek finale kadar geldim bile ancak simdi cikmiyorum o kadar oyuncu var. Suarez,Özil,Silva,Lucas falan ama kadro kuramiyorum.

simdi afrika takim yapmak istiyorum.

94 senin taktigi yapiyorum ama takim iyi degil :( yine gruptan cikmadi,eski cöp takimla ciktim ve ceyrek finale kadar geldim bile ancak simdi cikmiyorum o kadar oyuncu var. Suarez,Özil,Silva,Lucas falan ama kadro kuramiyorum.

simdi afrika takim yapmak istiyorum.

Eldeki Oyunculari bi söyle berki sana bi Kadro yaparim

Şimdi bir adamla maç yaptım

Agüero'dan Mata'ya, Balotelli'den Ronaldo'ya, Ramos'tan Ribery'e full yıldız kaynıyor kadrosu. Türk ve galatasaraylı bir de. Takımının adı Fc Mahsun, origin ID'si GSli bilmem ne diye devam ediyordu. Nerden buldun bu adamları be mübarek?

Ama işin ilginç yanı, 4-0 yendim kendisini :D

XWpRM6.png

8noRaV.png

Şimdi bir adamla maç yaptım

Agüero'dan Mata'ya, Balotelli'den Ronaldo'ya, Ramos'tan Ribery'e full yıldız kaynıyor kadrosu. Türk ve galatasaraylı bir de. Takımının adı Fc Mahsun, origin ID'si GSli bilmem ne diye devam ediyordu. Nerden buldun bu adamları be mübarek?

Ama işin ilginç yanı, 4-0 yendim kendisini :D

XWpRM6.png

8noRaV.png

bu mahsunla bende karşılaştım bana da yenilmişti :D:D

''Mahsun'u getirin bana''

Eldeki Oyunculari bi söyle berki sana bi Kadro yaparim

En iyiler bunlar:

-Luis Suarez

-Mesut Özil

-David Silva

-Thiago Silva

-Dani Alves

-Xabi Alonso

-Khedira

-Edin Dzeko

-Santi Cazorla

-Marchisio

-Mandzukic

-Valencia

-Isco

-Akinfeev

-Gündogan

-Candreva

-Strootman

-Hernanes

-Alexis Sanchez

-Jackson Martinez

-David Villa

-Mignolet

-Lamela

-Verthongen (LV)

-Ronaldinho

-Ibesevic

-Vierhinha

-Cerci

-Witsel

-Sam

+en az 50-60 oyuncu daha ama bunlar iyi oyuncu degil Pogba,Coentrao,Garcia,Maicon,Inler,Robinho,Caceres gibi..

Ben Söyle bir sey düsündüm:

Avrupa takim yapacagim: Özil On Numara,Ilerde Manzukic & Dzeko,mac basinda Mandzukic ve Dzekonin yerine DOUMBIA (Müthis,harika,inanilmaz bir oyuncu) ve Luis Suarez girecek.

:D

Geri
Üst Alt