Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
calma calma
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ae9anT2IdUw[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ae9anT2IdUw[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan önce stadı falan gösterirken ve maç bittikten sonra stad falan gözükürken birşey dikkatimi çekti arkada rio de jenerio da bulunan heykel gibi şu kolları açık bir şey varya onları bile yapmışlar![]()
yine kadro hayirli olsun
---------------------------------AKINFEEV.--------------------------------------
------Dani Alves------------Silva--------------Dante---------Coantrao---
-----------------------Khedira------------------------Fernandinho------------
-----------Lucas----------------------------------------Valencia--------------
-----------Seydou Doumbia-------------Alexis Sanchez/Obafemi Martins
Doumbia müthis ya. Oyuna girdi 4 Gol atti son macta.
Yeter artik,artik kupa alma zamani geldi
RVP'ye hangi chem kart basılır ?
bunda chem basılıyor mu?
RVP'ye hangi chem kart basılır ?
En sonki GSC FIFA turnuvalarında bana çakıp geçen sizlerin içinde nasıl daha kupa kazanamayanlar var ilginç![]()
En sonki GSC FIFA turnuvalarında bana çakıp geçen sizlerin içinde nasıl daha kupa kazanamayanlar var ilginç![]()
Chemistry?
94 senin taktigi yapiyorum ama takim iyi degilyine gruptan cikmadi,eski cöp takimla ciktim ve ceyrek finale kadar geldim bile ancak simdi cikmiyorum o kadar oyuncu var. Suarez,Özil,Silva,Lucas falan ama kadro kuramiyorum.
simdi afrika takim yapmak istiyorum.
Eldeki Oyunculari bi söyle berki sana bi Kadro yaparim
Şimdi bir adamla maç yaptım
Agüero'dan Mata'ya, Balotelli'den Ronaldo'ya, Ramos'tan Ribery'e full yıldız kaynıyor kadrosu. Türk ve galatasaraylı bir de. Takımının adı Fc Mahsun, origin ID'si GSli bilmem ne diye devam ediyordu. Nerden buldun bu adamları be mübarek?
Ama işin ilginç yanı, 4-0 yendim kendisini
![]()
![]()
Eldeki Oyunculari bi söyle berki sana bi Kadro yaparim