FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Kadrom şimdi şöyle: Akinfeev, Kompany, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Draxler, Candreva, Cerci, Sturridge, Diego Costa. Yedekler: Yaya Toure, Nani, Navas, James Rodriguez, Jackson Martinez. Tribünde: Boateng, Kroos, Chiellini, Pogba, Dante, Maicon vs vs. Tek eksik kaliteli bir sol kanat ve 84 ve üzeri OVR olan bir forvet.

defansın süpermiş biraz hücümda galiba sorun var candreva falan yine de memnunsan sorun yok..

Buda benim kadro...

[attachment=10572:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 170
Kardeşler kontrat sorununu nasıl hall ediyorsunuz. Gyan ve Evra gibi yıldız ları oynata mı yorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 tane stoper 30 tane sağ kanat oyuncum oldu bir tane Avrupalı sol kanat veya Güney Amerikalı sağ kanat çıkmaz mı yahu. Şimdi de Pedro çıktı.

messili herifi dove dove yendim

bakalim hediye olarak hangi 50 ratingli topcuyu verecek ea spor

bu pack bugu sayesinde iyice hileci oldunuz ha :D

tam benim maç bittikten sonra utde sorun çıkıyor boşuna oynuyoruz ya yarı finale kadar gelip ea tarafından eleniyoruz

Çeptalk

adam da messi ile agüero var nasıl çıkartıyorlar anlamıyorum ben dzeko çıkarana kadar bi yerlerim çıkıyor adam da messi agüero var vurduğu gol.. adalet mi lan bu?

herkeste kompany var anasini satayim bi bizde yok kac para ulan bir kompany

Single'da maçtan çıka çıka sol üstte 21-4-86 gibi hiç hoş görünmeyen bir W-D-L istatistiğiniz oluşunca rahatsız olmuyor musunuz? Ben sadece bu sebepten ötürü single'dan çıkıp pack açmıyorum, mal mıyım? :D

Single'da maçtan çıka çıka sol üstte 21-4-86 gibi hiç hoş görünmeyen bir W-D-L istatistiğiniz oluşunca rahatsız olmuyor musunuz? Ben sadece bu sebepten ötürü single'dan çıkıp pack açmıyorum, mal mıyım? :D

Öle 1oyunculu pack i veriyormu? İyimiş. Tek oyunculu packlerden ardarda lahm,reus,alba çıktıydı

Geri
Üst Alt