- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
bisc FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Şu kadroda CDM'e Busquets mi Javi Martinez mi yoksa Xabi mi arkadaşlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bisc FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Buskets bana da çıktı günler evvel ama derhal yedeğe postaladım, sevmediğim topçularla oynayamam.
Sevdiğim topçularla oynamayı da esktra seviyorum o yüzden karşı karşıya kaldım mesela Robben'deyse top vuruyorum, başkasındaysa Robben müsaitse ona atıyorum
Aynı sebepten CDM'ye Bastian çıksın diye bekliyorum ama çıkmıyor tabii.
elim ayağım titredi
Ekli dosyayı görüntüle 15180
Konuya kilit vuralım tatlım biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu @Talha Küllü
Oha hayırlı olsunKiskandim
N5
iyi kadro oldu gibi..Van Persie ve Bastian çıkmadığı için Benteke ve Khedira ile devam
Ekli dosyayı görüntüle 15182

iyi kadro oldu gibi..Van Persie ve Bastian çıkmadığı için Benteke ve Khedira ile devam
Ekli dosyayı görüntüle 15182
normal futta piyango tutturmusun ben pack acmadim hep cöp cikiyordu.
robben iyi bak, xavi ve di maria disinda buna benzer adamlar bana da cikti stoperler nasil? bende bir tek hummels var iyi duran digerleri paceli. kompany, ramos var mi? bana onlar lazim.![]()
Robben'in sutlari harika yav ama 3 Star Skills iskence gibiBenim stoperler Dante,Dede,Vermahlen,WestermannL.Neto,Mertesacker
Dante ile Dede harika ikili .Westermann ile Vermahlen de hic siritmiyorlar .Yani ben simdilik stoperlerimden ve Avrupa Kadromdan gayet memnunum .Güney Amerika kadroma 2 tane kanat 2 tane adam gibi CM lazim.Mecburen hep Podolski,Mirallas,Pogba vs'leri macin basinda oyuna aliyorum.Yoksa hic cekilmiyor.
Adrian Ramos tam bir hayvan 2 macda bir Hatrick yapiyor bende :=)
^^ 2 milyon coins aldım 12 tl ye 10 dk sonra geldi. Çok ilginç.
Umarım cokca iran koreli ve afrikalı cikar
* LG G2 Tapatalk *