FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Buskets bana da çıktı günler evvel ama derhal yedeğe postaladım, sevmediğim topçularla oynayamam.

Sevdiğim topçularla oynamayı da esktra seviyorum o yüzden karşı karşıya kaldım mesela Robben'deyse top vuruyorum, başkasındaysa Robben müsaitse ona atıyorum :D

Aynı sebepten CDM'ye Bastian çıksın diye bekliyorum ama çıkmıyor tabii.

:encouragement:

fut255cv5.jpg

Buskets bana da çıktı günler evvel ama derhal yedeğe postaladım, sevmediğim topçularla oynayamam.

Sevdiğim topçularla oynamayı da esktra seviyorum o yüzden karşı karşıya kaldım mesela Robben'deyse top vuruyorum, başkasındaysa Robben müsaitse ona atıyorum :D

Aynı sebepten CDM'ye Bastian çıksın diye bekliyorum ama çıkmıyor tabii.

Bende de o huy var ama ben Busquets'i severim. :D En kötü huyum rating benim. :( David Luiz oyundaki biçok stoperden daha iyi mesela ama hiç kullanmam, alt sınır 83. :D Avrupa takımımda Jordi'yi kullanmak zorunda kalınca bile içim ağladı :(

elim ayağım titredi

[attachment=10817:tiredim.jpg]

Konuya kilit vuralım tatlım biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu @Talha Küllü

Ekli dosyalar

• tiredim.webp
    tiredim.webp
    57 KB · Görüntüleme: 123
khedira cok göze batiyor oraya da schwein gider :D

normal futta piyango tutturmusun ben pack acmadim hep cöp cikiyordu.

robben iyi bak, xavi ve di maria disinda buna benzer adamlar bana da cikti stoperler nasil? bende bir tek hummels var iyi duran digerleri paceli. kompany, ramos var mi? bana onlar lazim. :oops:

Robben'in sutlari harika yav ama 3 Star Skills iskence gibi :( Benim stoperler Dante,Dede,Vermahlen,WestermannL.Neto,Mertesacker

Dante ile Dede harika ikili .Westermann ile Vermahlen de hic siritmiyorlar .Yani ben simdilik stoperlerimden ve Avrupa Kadromdan gayet memnunum .Güney Amerika kadroma 2 tane kanat 2 tane adam gibi CM lazim :( .Mecburen hep Podolski,Mirallas,Pogba vs'leri macin basinda oyuna aliyorum.Yoksa hic cekilmiyor.

Adrian Ramos tam bir hayvan 2 macda bir Hatrick yapiyor bende :=)

Robben'in sutlari harika yav ama 3 Star Skills iskence gibi :( Benim stoperler Dante,Dede,Vermahlen,WestermannL.Neto,Mertesacker

Dante ile Dede harika ikili .Westermann ile Vermahlen de hic siritmiyorlar .Yani ben simdilik stoperlerimden ve Avrupa Kadromdan gayet memnunum .Güney Amerika kadroma 2 tane kanat 2 tane adam gibi CM lazim :( .Mecburen hep Podolski,Mirallas,Pogba vs'leri macin basinda oyuna aliyorum.Yoksa hic cekilmiyor.

Adrian Ramos tam bir hayvan 2 macda bir Hatrick yapiyor bende :=)

senin stoperler benimkinden betermis yav. bana dün gece sansima chiellini cikti, ramos ve kompany kaldi bir tek. :D

trade olsa sana benim vidal'i falan verirdim bos bos bekliyor öyle. ben tek europe üzeri kadrolar kuruyorum yedekler de fena degil grup asamasini onlarla geciyorum hep.

lY518k.jpg

Tekli packten Özil çıktı. Marchisio'yu kulübeye göndermeyi düşünüyorum. Şunu soracağım, sizce

---------------------X.Alonso--------------------

---------Fabregas------------Mesut----------

---Nani------------Negredo----------Reus---

mu yoksa

-----------X.Alonso-------Fabregas----------

Nani----------------Mesut---------------Reus

---------------------Negredo---------------------

mu? Özil'i CAM bırakıp Cesc'i RDM'ye mi çekeyim yoksa Cesc'i yerinde bırakıp Özil'i LCM mi yapayım?

Geri
Üst Alt