FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Bilmem çok açmışımdır. Şu anda normal UT'da 1 tane topçum bile yok bir de Lewa'lar, IF kartlar falan geldi bedava packlerden.

300-350 tane açmışımdır herhalde

Özgür komplekse sokacaksınız. Yahu ne wc'de ne normal mod'da bir tane adam gibi adam gelmiyor. :( Kahrolsun EA.!

Bu UT ne lanet bir şey yav dün sinirlendim yendiğim maçta çıktım çok kafa golü olunca bugün kendimi oynarken buldum enteresan bir şey hakikaten sigara gibi bir şey...

Avrupa'dan götze'nin yanına iyi bir CAM çıksa 4-2-2-2 deneyecem ama çıkmadı bir türlü

Ya ben kötü bir oyuncu olmama rağmen Ronaldo çıktıktan sonra 16-17 maç falan seri galibiyet aldım bir kere kupa aldım bir kere finalde kaybettim vs

Ondan sonra 3 kere üst üste gruptan çıkamadım.

Hep aynı kadro aynı sistem gidince oyun bir yerden sonra hadi biraz değişiklik yap diye uyarıyor sanki :D

Özgür komplekse sokacaksınız. Yahu ne wc'de ne normal mod'da bir tane adam gibi adam gelmiyor. :( Kahrolsun EA.!

Çıkan en iyi adam kim mesela ? Ben normal UT'de 2 milyon coin'e denk paket açmışımdır, en pahalı olarak hazard çıktı, WC'de ise toplamda 50-60 tane paket açmışımdır götze ve kompany çıktı en iyi olarak.

Ya ben 150 tane falan pack açtım WC modunda, iyi diyebileceğim bayağı oyuncu çıktı ama şimdi de hangi taktikte hangi birini oynatacağımı bilmiyorum :D

Kalede Neuer-Buffon-Valdes-Reina-Hart

Stoper Ramos-Pique-Kompany-Boateng-Barzagli-Dante-Pepe.

Sol bek Clichy-Cole-Baines-Verthongen

Sağ bek Srna-Juanfran-Walker-Sagna.

Orta saha Marchisio-Götze-Sneijder-Isco-Candreva-Xavi-Pirlo-Xabi-Mesut-Busquets-Xavi Martinez-Dembele-Cazorla-De Rossi-Motta-Witsel-Carrick-Veloso

Kanat Pedro-Hazard-Mirallas-Nani-David Silva-David Villa-Müller-Lens

Forvet Messi-Dzeko-Gomez-Diego Costa-Huntelaar-Klose-Soldado-Benteke-Giroud

Bu oyunculardan kurulu bir 11 hatta 18 alayım lütfen :D

Neuer

Boateng Ramos Kompany

Silva Pirlo Xavi Hazard

Gotze

Gomez Costa

3412

keif

Çıkan en iyi adam kim mesela ? Ben normal UT'de 2 milyon coin'e denk paket açmışımdır, en pahalı olarak hazard çıktı, WC'de ise toplamda 50-60 tane paket açmışımdır götze ve kompany çıktı en iyi olarak.

En iyi oyuncu wc'de costa ve courtios. Öbür modda bunlar bile yok.

Ya ben 150 tane falan pack açtım WC modunda, iyi diyebileceğim bayağı oyuncu çıktı ama şimdi de hangi taktikte hangi birini oynatacağımı bilmiyorum :D

Kalede Neuer-Buffon-Valdes-Reina-Hart

Stoper Ramos-Pique-Kompany-Boateng-Barzagli-Dante-Pepe.

Sol bek Clichy-Cole-Baines-Verthongen

Sağ bek Srna-Juanfran-Walker-Sagna.

Orta saha Marchisio-Götze-Sneijder-Isco-Candreva-Xavi-Pirlo-Xabi-Mesut-Busquets-Xavi Martinez-Dembele-Cazorla-De Rossi-Motta-Witsel-Carrick-Veloso

Kanat Schürrle-Pedro-Hazard-Mirallas-Nani-David Silva-David Villa-Müller-Lens

Forvet Messi-Dzeko-Gomez-Diego Costa-Huntelaar-Klose-Soldado-Benteke-Giroud

Bu oyunculardan kurulu bir 11 hatta 18 alayım lütfen :D

Nani Pirlo Xavi Hazard

-------Messi

-------Benteke

* LG G2 Tapatalk *

AWWWWWWWWWW YYYYYYYYEEEEEAAAAAAAHHHHHHHHHH

4A9OamR.jpg

Bitek Robben kaldı.

Robben'e şahane upgrade gelmiş

[attachment=10901:Untitled.jpg]

normal UT'ta da ST olarak çıkmış

Ekli dosyalar

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 137
500K coins alıp pack açacağım bende bakalım.İnşallah Ronaldo yu çıkarırım.Güney amerikadan değilde full avrupa çıksın:)

Aksam tum paraya pack acicam bu nedir ya herkese robben ronaldo messi çıkmış

★★★》☆

Cok iyu oyuncularım yok online de 2.turdan ilerisinu goremedin daha. Pack açayım yoksa gidisat kötü

★★★》☆

Cok sey istemiyorum robben ciksa yeter

Sakin ve pasli oyun icin custom tactics tavsiye edebilirseniz iyi olur

★★★》☆

Üst üste 15. mağlubiyetimizi aldığmıza göre ara zamanı.

28 tane isabetli şut (çoğu Ronaldo, Robben, Benteke, Rooney ile) sonucu 0 gol ile 1 şut 1 gol ile gene yenildik :( böylece üst üste 5 kere de gruplarda sıfır çektik.

Üst üste 15. mağlubiyetimizi aldığmıza göre ara zamanı.

28 tane isabetli şut (çoğu Ronaldo, Robben, Benteke, Rooney ile) sonucu 0 gol ile 1 şut 1 gol ile gene yenildik :( böylece üst üste 5 kere de gruplarda sıfır çektik.

Custom tactics ne senin, buna dikkat ediyormusun yoksa iyi oyuncu ile her taktik is yapar mi diyorsun.

Bu sıralar hic mac kazanamiyom sorun bendemi taktikte mi anladım

★★★》☆

Geri
Üst Alt