FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Messi ve Agüero aynı kartta çıktı iyi oldu.

Müthiş. CAMde en iyi ama 4222 gibi sağda solda olmasın, merkezde. CM'de de iyi 433-2 sol CM. Forvette eh.

N5

hocam bana bi yardım edersen çok sevinirim, messi agüero ve suarez'i aynı anda oynatmak istersem hangi taktikle tam verim alırım? Yoksa agüero veya suarezden birini dışarda mı bırakmalıyım?messi' yi cam olarak denedim lakin ya verimsiz oldu ya da ben oynatmayı beceremedim.

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bana bi yardım edersen çok sevinirim, messi agüero ve suarez'i aynı anda oynatmak istersem hangi taktikle tam verim alırım? Yoksa agüero veya suarezden birini dışarda mı bırakmalıyım?messi' yi cam olarak denedim lakin ya verimsiz oldu ya da ben oynatmayı beceremedim.

Suarez'i begenmedim ben. Güney Amerikalı topçularını yazar misin 80+ ratingliler.

N5

Suarez'i begenmedim ben. Güney Amerikalı topçularını yazar misin 80+ ratingliler.

N5

marcelo ,godin,david luis, hulk. lavezzi .kaka ,filipe luis, messi, suarez,agüero, fernandinho, bide sağ bek vardı lakin adını hatırlayamadım.

marcelo ,godin,david luis, hulk. lavezzi .kaka ,filipe luis, messi, suarez,agüero, fernandinho, bide sağ bek vardı lakin adını hatırlayamadım.

4-4-1-1

Messi

Aguero

Lavezzi-Fernandinho-XXXXX-XXXXX

Marcelo-D.Luiz-XXXXX-XXXXXX

XXXXXX

XXXXX'i Avrupa'dan koyabilirsin. Avrupa'dan kaliteli futbolcuların hangileri?

4-4-1-1

Messi

Aguero

Lavezzi-Fernandinho-XXXXX-XXXXX

Marcelo-D.Luiz-XXXXX-XXXXXX

XXXXXX

XXXXX'i Avrupa'dan koyabilirsin. Avrupa'dan kaliteli futbolcuların hangileri?

xxxx koyduğun bölgelere konabilecek şunlar var, neuer veya casillas,kompany, sneijder,matuidi,özil,cazorla,david silva,navas,götze, johnson,lampard,koke,müller. xxxx li bölgelerin dışında da zaten elimde kaliteli olarak rvp,costa,negredo,alba falan var... ilgilendiğin için teşekkür ederim bu arada

xxxx koyduğun bölgelere konabilecek şunlar var, neuer veya casillas,kompany, sneijder,matuidi,özil,cazorla,david silva,navas,götze, johnson,lampard,koke,müller. xxxx li bölgelerin dışında da zaten elimde kaliteli olarak rvp,costa,negredo,alba falan var... ilgilendiğin için teşekkür ederim bu arada

Rica ederim.

İspanyol stoperin varsa Silva-Cazorla-Johnson-Casillas-Stoper tavsiye ederim. Yoksa Müller-Götze-Johnson-Neuer-Alman stoper.

Tek başıma oynadığım 4. denememde 2. kez mutlu sona ulaştım. Finaldeki rakibim quit yaptı, match coins ve 3 packi verdi ama Titles hala 1 yazıyor :redface:

Takım baya iyi bu arada. 7 maçta Ronaldo 7 gol 2 asist, Messi 9 gol 5 asist, Neymar 4 gol 4 asist, Agüero 4 gol 2 asist, Ramos 1 gol. Xabi'nin falan da asistleri var da aklımda değil şu an.

Rakiplerin çoğu rage quit yapmasaydı daha iyi değerlere ulaşabilirdim. :(

Tek başıma oynadığım 4. denememde 2. kez mutlu sona ulaştım. Finaldeki rakibim quit yaptı, match coins ve 3 packi verdi ama Titles hala 1 yazıyor :redface:

Takım baya iyi bu arada. 7 maçta Ronaldo 7 gol 2 asist, Messi 9 gol 5 asist, Neymar 4 gol 4 asist, Agüero 4 gol 2 asist, Ramos 1 gol. Xabi'nin falan da asistleri var da aklımda değil şu an.

Rakiplerin çoğu rage quit yapmasaydı daha iyi değerlere ulaşabilirdim. :(

Ronaldo acayip ya analogla hizli sekilde sol sag yapinca rakibin basini donduruyor :D ya ben defansla ne yapicam 6 atip 7 yiyorun ya taktik nasil yaptin sen

bu aralar baya kaybediyorum ya... sanki fifa oynamayi unutmusum gibi..pek moral kalmadi oyun icin :D

eskiden cokca oynardim... büyük mola vermisdim..ve yine basladim oynamaya ama hep öyle 1-2 Mac 2,3 Gün Arayla...

baya belli oliyor

bu aralar baya kaybediyorum ya... sanki fifa oynamayi unutmusum gibi..pek moral kalmadi oyun icin :D

eskiden cokca oynardim... büyük mola vermisdim..ve yine basladim oynamaya ama hep öyle 1-2 Mac 2,3 Gün Arayla...

baya belli oliyor

Geçen sene Reus-Esswein'a karşı oynamak bu sene Ibarbo, Mandzukic vs'lere karşı oynamaktan daha keyifliydi. Bu sene hiçbirşey yapamıyorsun, elin kolun bağlı özellikle kick-off glitch'te. Geçen sene hızlı stoperler, biraz da defans anlayışıyla onları durduruyordun.

Ben geçen sene her gün oynardım hemen hemen, bu sene arada bir. Haftada belki 60-70 maç yaparken bu sene 15-20 max.

Az önce Grup maclarindan sonraki 3 maci yapdim 3ünüde aldim .Tekrar finaldeyiz .Finali Büyük ihtimal yarin oynarim artik .Bu arada Robbenin 91 oldugunu hic farketmedim demin yav :D burdaki yazilanlardan sonra hatirladim 91 oldugunu :=)

Çeyrek finale çıkıyoruz. 19 şut ben 19 şu adam vuruyor. Adamın 6 şutu gol. Bizim kaleci armut gibi bakıyor. Adamın kaleci çizgiden top çıkarıyor. Packlerden hiç iyi adam çıkmıyor kahrolsun EA!

Talha'nın tavsiye ettiği kadro ile toplamda 10-15 dakikada gruptan çıktım hiçbir maçta 30. dakikadan sonrasını görmedim, istisnasız 3'üde 3. golden sonra çıktı ilk defa bu kadar kolay oldu :D

Maç izlemekten bu aralar hiç oynama fırsatım olmadı. Her maç için MOTM kartı çıkıyor mu?

Maç izlemekten bu aralar hiç oynama fırsatım olmadı. Her maç için MOTM kartı çıkıyor mu?

Hayır, Kolombiya maçı için çıkmadı. James Rodriguez'e vermeyi düşünmüşler ama 5. IF için yeterli olmadığı için vermemişler.

MOTM kartları WC'de direk upgrade oluyor bu arada. Benzema bugün alırsa eğer 82'den 87'ye çıkacak :ka25:

Geri
Üst Alt