Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.626
- 11.483
- 1.838
Güncellemeyi tekrar nasıl yüklerim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rooney nasıl oyunda?
Birde hangi bölgede kullanırsak faydalı olur.
Müthiş. CAMde en iyi ama 4222 gibi sağda solda olmasın, merkezde. CM'de de iyi 433-2 sol CM. Forvette eh.
N5
hocam bana bi yardım edersen çok sevinirim, messi agüero ve suarez'i aynı anda oynatmak istersem hangi taktikle tam verim alırım? Yoksa agüero veya suarezden birini dışarda mı bırakmalıyım?messi' yi cam olarak denedim lakin ya verimsiz oldu ya da ben oynatmayı beceremedim.
SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suarez'i begenmedim ben. Güney Amerikalı topçularını yazar misin 80+ ratingliler.
N5
marcelo ,godin,david luis, hulk. lavezzi .kaka ,filipe luis, messi, suarez,agüero, fernandinho, bide sağ bek vardı lakin adını hatırlayamadım.
4-4-1-1
Messi
Aguero
Lavezzi-Fernandinho-XXXXX-XXXXX
Marcelo-D.Luiz-XXXXX-XXXXXX
XXXXXX
XXXXX'i Avrupa'dan koyabilirsin. Avrupa'dan kaliteli futbolcuların hangileri?
xxxx koyduğun bölgelere konabilecek şunlar var, neuer veya casillas,kompany, sneijder,matuidi,özil,cazorla,david silva,navas,götze, johnson,lampard,koke,müller. xxxx li bölgelerin dışında da zaten elimde kaliteli olarak rvp,costa,negredo,alba falan var... ilgilendiğin için teşekkür ederim bu arada
Tek başıma oynadığım 4. denememde 2. kez mutlu sona ulaştım. Finaldeki rakibim quit yaptı, match coins ve 3 packi verdi ama Titles hala 1 yazıyor :redface:
Takım baya iyi bu arada. 7 maçta Ronaldo 7 gol 2 asist, Messi 9 gol 5 asist, Neymar 4 gol 4 asist, Agüero 4 gol 2 asist, Ramos 1 gol. Xabi'nin falan da asistleri var da aklımda değil şu an.
Rakiplerin çoğu rage quit yapmasaydı daha iyi değerlere ulaşabilirdim.![]()
Ronaldo acayip ya analogla hizli sekilde sol sag yapinca rakibin basini donduruyorya ben defansla ne yapicam 6 atip 7 yiyorun ya taktik nasil yaptin sen
bu aralar baya kaybediyorum ya... sanki fifa oynamayi unutmusum gibi..pek moral kalmadi oyun icin
eskiden cokca oynardim... büyük mola vermisdim..ve yine basladim oynamaya ama hep öyle 1-2 Mac 2,3 Gün Arayla...
baya belli oliyor
Maç izlemekten bu aralar hiç oynama fırsatım olmadı. Her maç için MOTM kartı çıkıyor mu?