FIFA Ultimate Team

Şunun İtalya ligi versiyonunu denedim de takım uçuyor yani iyi bir forvetle o sistemi tuttum o kadroyu kurmayı hedefliyoruz bakalım kısfmet

Beyler david alaba lamela jovetic oscar bi 2-3 oyuncu daha var yok mu takviye ihtiyacı duyan :)

Olm ben oyunu bırakıcam herhalde olmuyor oynayamıyorum. 1. ligde şampiyonluğu kaçırdım ondan sonra bitti yani. Rakip kaleyi bile göremiyorum çoğu maç.

Yeni kadrom ile 2 maç yaptım, ilk maç 80 dk falan top benim ayağıma geçmedi. Adam etrafımda dönüyor falan sadece kaleci oynadı. SOn dk da bir orta kafa gol yaptım 1-1 bitti. Dedim tamam toparlayacağız.

İkinci maç ortalama kadrolu bir adam İY skoru 0-7 bitti çıktım.

Bir de aşırı lag olmaya başladı lagsız maç olmuyor. Ama bana varsa rakibe de var sonuçta. Hİç bir şekilde durduramıyorum. Bi süre bıraksam en iyisi olacak.

Güzel bir alici bulursam oyunu satacagim ben. Son yillarin en berbat fifasi bu. Zerre kadar zevk vermiyor oynarken. Tamamen tesadüflere göre kurgulanmis maclar oynuyorsun hep.

Olm mesela ilk yarı 7 gol yediğim maç şöyle bir gol yedim. Adam topu sallıyor defansın arkasına. Ama kimse yok kaleci açılsın diye tuşa basılı tutuyorum, topa doğru geliyor sonra topun yanında duruyor, top yavaş yavaş kaleye yaklaşırken topun yanından topu takip ediyor. Almıyor. Bakıyor öyle. Direk ileri vursun bari diye şuta bastım, topu 2-3 metre öne itip kendisi de yere düştü, geldi adamın forveti ne defans var ne kaleci tık diye dokundu.

Aynı maçta Schürlle ile müsait pozisyonda şut çekmek istediğimde 270 derece dönüp yere düşmüştü. Böyle patır patır düştüler sürekli :D

Bir de bu sene farklı kadrolar olur değişik varyasyonlar olur diye heves etmiştik ama 10 kadrodan 9'u İtalyan pace team gene.

Kış update'i gelsin de biraz renklenir umarım.

1 ligden doğrudan hiç maç kazanamadan 5. lige düşmüştüm.

Aynı durum devam ediyor. Son olarak 80. dk'sına 1-0 önde girmediğim maç 1-7 bitti.6. lige düşmeyi garantilemek üzereyim. Bu süreçte 1 galibiyetim bile yok 2 kere flan berabere kaldım.

Robben'i satıp 2-3 farklı takım kuracağım döndüre döndüre oynayacağım.

Geçen hafta banada aynı durum oldu oynadığım tüm maçları hep kaybettim, en iyi sonucum 1-1 biten maçtı işte:). Rahat 30 maç kaybetmişimdir üst üste, 4-3-3 Reus-Lewa lı kadro ile. Sonra İtalyan kadrosu kurdum maç kazanmaya başladım:)

4 ligden 7 ye kadar düşmüştüm şimdi 6 ya çıktım ama çok oynamıyorum artık, hevesim kaçtı sanırım.

Sistemde 4-5-1 2 cm li olan, tavsiye ederim yani bayağı dengeli sistem. Ama sabırlı oynayacaksın ve pas yapmayı seveceksin.

Gerçi şimdi Career mode takılıyorum:):)

Agüero Suarez Rooney Van Persie Eto'o forvetler

Willian Schüürle Nani Navas kanatlar

Toure Mata Nasri Ramires cmler

Clichy Evra Luiz Kompany Coulker (İF) Kaboul Sagna Walker defans

Hart Lloris kaleciler.

:D

Galatasaray AS isimli takım aramızda mı renktaşlar. 3.ligte ilk 3 maçımızı kaybettik. Sonra 3 maç arka arkaya kazandım. Sonra bu Galatasaray AS geldi karşıma. Adamı 5-2 yeniyordum. Jovetic hayatının futbolunu oynadı. 4 gol ile oynuyordu. Dakika 80'de bağlantı gitti diyerekten beni menüye yönlendirdi. DNF bana vererek rakip 3 puanı hediye ettik. Hemen ardından diğer biri ile oynuyordum. 1-0 öndeyim,tam ikinci golü atacağım sırada Origin koptu dedi 3 puan yine rakipe. Arkasından bir italyan kadrosu ile oynadım. 3 kafa golü yedim.Üç gol de komedi. Ben boş kaleye vurdum direkten geldi. Ardından bir italyan daha onu kendi evimde 1-0 yendim ve ligte kaldım. Gerçekten çok kötü oyunun bazı yönleri.

150 tl masraf yapıp XBOX 360 controller'ı aldım oyun için. Yine olmazsa intihar edeceğim, kararım kesin.

You know this game

Agü yerine Nasri, Richards yerine Walker, kalede Lloris olarak yaptım. Şahane oldu. Takır takır top oynuyor takım. Yenemesem bile keyif alıyorum. Ki yendim de puanlar almaya başladım :D Maç başı 15+, 20+ şutlara geri döndüm :D

Efsane geri döndü diyorsun Özgür. :D

Şaka yapıyorum kanka :D Ama aldım gamepad'i, sınavlar biter bitmez işkence edeceğim millete.

Anladım bebeğim.

Geri
Üst Alt