FIFA Ultimate Team

Şu aralar bende momentum denilen zımbırtı gitti galib div5 e kadar ilerledim bu aralar topcularda sağlam oynuyor div 4 e kadar gidiyor gibi gözüküyor ama ne zaman 1-2 maç arka arkaya kaybetmeye baslarsam bırakıyorum 1-2 güne momentum gitmis oluyor hem biraz ara vermis oluyorum hemde arka arkaya kayıp vermiyorum bakalım nereye kadar gidicek ama div 1 çıktın mı eskisi gibi istek heves kalmaz diye düsünüyorum.

Şu aralar bende momentum denilen zımbırtı gitti galib div5 e kadar ilerledim bu aralar topcularda sağlam oynuyor div 4 e kadar gidiyor gibi gözüküyor ama ne zaman 1-2 maç arka arkaya kaybetmeye baslarsam bırakıyorum 1-2 güne momentum gitmis oluyor hem biraz ara vermis oluyorum hemde arka arkaya kayıp vermiyorum bakalım nereye kadar gidicek ama div 1 çıktın mı eskisi gibi istek heves kalmaz diye düsünüyorum.

Momentum denilen olay maç içinde surekli değişen bir durum. Maç maç değil yani.. Şu olabilir, sanırım sadece kendi divisionundan takımlar gelmiyor haliyle ust divisionlardan kolay rakiplerle de oynayabiliyoruz diye

tahmin ediyorum.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Momentum denilen olay maç içinde surekli değişen bir durum. Maç maç değil yani.. Şu olabilir, sanırım sadece kendi divisionundan takımlar gelmiyor haliyle ust divisionlardan kolay rakiplerle de oynayabiliyoruz diye

tahmin ediyorum.

Olmaz öle şey canım herkez kendi Div indeki ile oynuyordur.

Div1'de ya da 2'de falan öyle kolay rakiplerle oynuyorum ki bazen, sanki yeni Fifa'ya başlamış gibi rakip veya Div4-5'te acayip iyi oynayan adamlar geliyor. Season Mod'da da aynı şekildeydi geçen sene. Benim tahminim Div dışı rakipler gelebiliyor, bu yüzden seri galibiyetler veya mağlubiyetlerin bir nedeni de bu diye düşünüyorum. Diğer sebepler ise anlık sinirler ile oyunun kontrolünü kaybetme, maç içinde değişen script etkileri ...

Div1'de ya da 2'de falan öyle kolay rakiplerle oynuyorum ki bazen, sanki yeni Fifa'ya başlamış gibi rakip veya Div4-5'te acayip iyi oynayan adamlar geliyor. Season Mod'da da aynı şekildeydi geçen sene. Benim tahminim Div dışı rakipler gelebiliyor, bu yüzden seri galibiyetler veya mağlubiyetlerin bir nedeni de bu diye düşünüyorum. Diğer sebepler ise anlık sinirler ile oyunun kontrolünü kaybetme, maç içinde değişen script etkileri ...

Arka arkaya maç kazanınca rakiplerin daha güçlü oluyor veya senin galibiyet oranında ki rakipler gelmeye başlıyor. Böyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Arka arkaya maç kazanınca rakiplerin daha güçlü oluyor veya senin galibiyet oranında ki rakipler gelmeye başlıyor. Böyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Benim 2 senedir dikkatimi çeken birşey var, galibiyet-mağlubiyet oranları arasındaki farkı sürekli olarak açık tutamıyorsun. Bir şekilde birbirine yakınlaşıyor. Dediğin gibi seri galibiyetler alıyorsun (kolay rakipler, vs..), daha sonra ise bir şekilde seri mağlubiyetler almaya başlıyorsun ve hep bu dengede gidiyor.

"Kötü oyun yoktur, az script vardır." Fuzûlî

tahmin ediyorum.

Lewandowski reuslu ne derece kolay rakip olabiliyor sen bilirsin :) Hele Mandzukic adamı çileden çıkarır atlamadıgı kafa topu yok :D

Agüero Suarez Rooney Van Persie Eto'o forvetler

Willian Schüürle Nani Navas kanatlar

Toure Mata Nasri Ramires cmler

Clichy Evra Luiz Kompany Coulker (İF) Kaboul Sagna Walker defans

Hart Lloris kaleciler.

:D

bende zaten bpl kadrosu mevcuttu :)

Serie A 4-3-3(2) ye geri döndüm ben vallahi ..Brezilyalilar ile Iniesta li Ispanya kadrosu hic sarmadi .hepsini sattim suan 3 takimim +900kyim var :=)

1.ligde 4 macda 8 puanim var bakalim nasil bitecek sezon :)

6 maç var 7 puandayım diğer maç dc atmasa 10 puandı en kötü div5 de kalırdım ki bu da benim için iyi olurdu gerçi gene devam ediyor div4 şansı ama bakalım :)

tahmin ediyorum.

Maç içinde de değişir maç maç da. Genelde maç maç değişir.

Hayır bu sene öyle değil, D1'de olup D3'teki biriyle maç yapabilirsin. Ama D5'te olup da D1'deki biriyle maç yapmazsın, arada çok fark var. D5'teysen mesela, D7-D3 arası rakiplerle oynarsın.

Doğru bu olay, ama turnuvalarda (Gold cup vs) geçerli değil. Sadece Seasons'da geçerli.

Arka arkaya maç kazanınca rakiplerin güçlü olmuyor tam olarak tabi. Olay şu: ELO. Kendi Kazanma:Kaybetme oranına göre rakiplerle karşılaşıyorsun. Level gibi bişey, atıyorum sen şu anda 5. level'dasın, 5. leveldaki adamlarla karşılaşıyorsun. 30 maç kazanıyosun Level 4'e çıkıyosun, 4. leveldaki adamlarla karşılaşıyosun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Mmc91IPk9ww[/media]

Ya biz oynamasini bilmiyoruz ya da bunlarin alayi mal. Diger videolar da hemen hemen ayni. Tüm mac lob pass ve orta kafa golden ibaret.

Altıntop'u görünce Hamit sandım bir an:D:D

[attachment=5305:bbbbbbb.png]

Ekli dosyalar

• bbbbbbb.webp
    bbbbbbb.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 55
David Villa yine mi girememiş haftanın takıma :redface:

Lahm baya hoş duruyor ama çok ufak o adam orta sahada sorun çıkarır.

Geri
Üst Alt