- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Oyun next-gen için tasarlanmış, next gen'de baya fark varmış.
Olsa bile ben yinede lobbed through pass, kafa vuruşları ve high pressure işini halletmediklerini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsa bile ben yinede lobbed through pass, kafa vuruşları ve high pressure işini halletmediklerini düşünüyorum.
Şu aralar bende momentum denilen zımbırtı gitti galib div5 e kadar ilerledim bu aralar topcularda sağlam oynuyor div 4 e kadar gidiyor gibi gözüküyor ama ne zaman 1-2 maç arka arkaya kaybetmeye baslarsam bırakıyorum 1-2 güne momentum gitmis oluyor hem biraz ara vermis oluyorum hemde arka arkaya kayıp vermiyorum bakalım nereye kadar gidicek ama div 1 çıktın mı eskisi gibi istek heves kalmaz diye düsünüyorum.
Momentum denilen olay maç içinde surekli değişen bir durum. Maç maç değil yani.. Şu olabilir, sanırım sadece kendi divisionundan takımlar gelmiyor haliyle ust divisionlardan kolay rakiplerle de oynayabiliyoruz diye
tahmin ediyorum.
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Olmaz öle şey canım herkez kendi Div indeki ile oynuyordur.
Div1'de ya da 2'de falan öyle kolay rakiplerle oynuyorum ki bazen, sanki yeni Fifa'ya başlamış gibi rakip veya Div4-5'te acayip iyi oynayan adamlar geliyor. Season Mod'da da aynı şekildeydi geçen sene. Benim tahminim Div dışı rakipler gelebiliyor, bu yüzden seri galibiyetler veya mağlubiyetlerin bir nedeni de bu diye düşünüyorum. Diğer sebepler ise anlık sinirler ile oyunun kontrolünü kaybetme, maç içinde değişen script etkileri ...
Arka arkaya maç kazanınca rakiplerin daha güçlü oluyor veya senin galibiyet oranında ki rakipler gelmeye başlıyor. Böyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
Momentum denilen olay maç içinde surekli değişen bir durum. Maç maç değil yani.. Şu olabilir, sanırım sadece kendi divisionundan takımlar gelmiyor haliyle ust divisionlardan kolay rakiplerle de oynayabiliyoruz diye
tahmin ediyorum.
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Agüero Suarez Rooney Van Persie Eto'o forvetler
Willian Schüürle Nani Navas kanatlar
Toure Mata Nasri Ramires cmler
Clichy Evra Luiz Kompany Coulker (İF) Kaboul Sagna Walker defans
Hart Lloris kaleciler.
![]()
tahmin ediyorum.
Olmaz öle şey canım herkez kendi Div indeki ile oynuyordur.
Arka arkaya maç kazanınca rakiplerin daha güçlü oluyor veya senin galibiyet oranında ki rakipler gelmeye başlıyor. Böyle birşey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.