FIFA Ultimate Team

Neymar'ı daha bu sabah sattım keşke satmasaydım, IF Vela geleceğini tamamen unutmuşum :redface: Neymar'ı da sabah zar zor 305'e satmıştım şimdi fiyatı daha yüksek. Eğer fiyatı astronomik olmazsa şu kadroyu kuracağım:

--------Benzema

Neymar-Fabregas-IF Vela

-------Song-Xabi

Filipe-Miranda-T.Silva-DaniAlves

----------Sirigu

Cdm pozisyonunda: paulinho mu, fellaini mi?

Veya bpl'deki en iyi cdm? Tabi toureyi falan saymaniza gerek yok, ona para yetmiyor, onun disinda o pozisyon icin en iyi cdm kim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ramires sandro iyi cdm Fellaini iyi diyorlar ben beğenmedim Paulinho denemedim

6eSLPx5.jpg

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:

Vela'da muhtemelen kazık yedim, fiyatı kesin düşer ama olsun.

6eSLPx5.jpg

:sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:

Vela'da muhtemelen kazık yedim, fiyatı kesin düşer ama olsun.

Güzel gözüküyoro_O

Artık kimse UT oynamıyor mu yada banamı öle geliyor. Ben sıkıldım iyice. UT oynamayalı baya bi oldu. Oyun iyi kötü diye değil ama ne bilim sıkıldım ilgimi çekmiyor artık nedenini anlamadım. 2tane fena olmayan kadrom var Div1deyim ve ilgimi çekmiyor açıp oynamak istemiyorum.

Geçen sene bir hedefim vardı Ronaldo yu almak. Aldıktan sonra da sıkılıp bırakmıştım bi süre sonra. Bu sene böle bi hedefimde yok iyice boşluğa düştüm:D

Güzel gözüküyoro_O

Artık kimse UT oynamıyor mu yada banamı öle geliyor. Ben sıkıldım iyice. UT oynamayalı baya bi oldu. Oyun iyi kötü diye değil ama ne bilim sıkıldım ilgimi çekmiyor artık nedenini anlamadım. 2tane fena olmayan kadrom var Div1deyim ve ilgimi çekmiyor açıp oynamak istemiyorum.

Geçen sene bir hedefim vardı Ronaldo yu almak. Aldıktan sonra da sıkılıp bırakmıştım bi süre sonra. Bu sene böle bi hedefimde yok iyice boşluğa düştüm:D

Ben de işte yeni kadrolar falan heyecan olsun da oynayayım diye uğraşıyorum. FM de biraz sıktı, ondan :D Ama UT'den cidden sıkıldım, eskiden günde 6-7 maç oynardım şimdi haftada o kadar oynuyorum. Gerçi son bikaç gündür oynamışımdır 15-20 maç belki.

Takım fena değil, son maç hariç kötüydü bile diyebilirim hatta, 4 maç oynadım daha. Neymar 433-5'te CF olarak daha iyiydi sanki. Baya pozisyona giriyorum aslında ama ne biliyim.

Öteki takımım süper ama. Reus-Lewa-Robben :bid:

Şöyle bi maç vardı hatta :D

1NPTaR6.jpg

20 maçta

Reus: 15 gol 5 asist

Lewa: 14 gol 10-11 falan asist

Robben: 14 gol 9-11 falan asist

:016:

Ben de işte yeni kadrolar falan heyecan olsun da oynayayım diye uğraşıyorum. FM de biraz sıktı, ondan :D Ama UT'den cidden sıkıldım, eskiden günde 6-7 maç oynardım şimdi haftada o kadar oynuyorum. Gerçi son bikaç gündür oynamışımdır 15-20 maç belki.

Takım fena değil, son maç hariç kötüydü bile diyebilirim hatta, 4 maç oynadım daha. Neymar 433-5'te CF olarak daha iyiydi sanki. Baya pozisyona giriyorum aslında ama ne biliyim.

Öteki takımım süper ama. Reus-Lewa-Robben :bid:

Şöyle bi maç vardı hatta :D

1NPTaR6.jpg

20 maçta

Reus: 15 gol 5 asist

Lewa: 14 gol 10-11 falan asist

Robben: 14 gol 9-11 falan asist

:016:

Öle bi kadrom olsa bile sıkılırım heralde:( Yaya Toure ve IF Pogba lazım okadar zor geliyorki coins biriktirde amaaan. 30k biriktirmiştim kim uğraşacak dedim pack açtım sonuç sıfır gene:D

Career mode daha sarmaya başladı. Football League 1 dan Leyton Orient le Şampiyonlar Ligi yolculuğuna çıktım bakalım hayırlısı:P

Gol attıktan sonra yediğim zaman deliriyorum.

Oyuna başlarken böyle yazıyor "hospitality settings synchronising"

Daha sonra server'a bağlanamıyor.

Ciddi bir sorun mu yoksa serverlar mı yenileniyor?

Acilll yardım!!!

@Talha Küllü

@Necati Şen

Geri
Üst Alt