FIFA Ultimate Team

Muhtemelen oyun başlayana kadar kadronun son hali. :D

KxYyzC3.jpg

nerden buldun lan parayi

Bu H*H ne oluyor? M*h h*h vs?

Workrate. Attacking/Defending.

H=High

M=Medium

L=Low

High ise oyunun o bölümünde sıkça yer alıyor, Medium = arada bi, Low = nadiren.

High/High ise hem atağa hem de defansa sık sık destek vereceği için yorulacak, yerini boş bırakacak vs...

Workrate. Attacking/Defending.

H=High

M=Medium

L=Low

High ise oyunun o bölümünde sıkça yer alıyor, Medium = arada bi, Low = nadiren.

High/High ise hem atağa hem de defansa sık sık destek vereceği için yorulacak, yerini boş bırakacak vs...

Sağol,sağol,sağol :D

Şimdi aklımdan ne geçiyor biliyor musunuz, acaba Ramires'i satıp Cazorla'yı mı alsam... Veya Nasri

bizim yok allahına duacaıyım renktaş

Telefon uygulamasından girince günlük ödülleri alabiliyor muyuz?

Hemen şimdi Ramires yerine Cazorla/Nasri'den biri mi yoksa oyun başladıktan sonra Torres yerine Jovetic mi karar veremiyorum. Ne yapayım?

syj56.jpg

Telefon uygulamasından girince günlük ödülleri alabiliyor muyuz?

Sabahları bilgisayardan önce mobilden giriyorum ben ama vermiyor. Bilgisayarı açınca veriyor.

Oyunu daha hic oynamadan, trading yapmadan 100k yapmak da güzel bir seymis. :cigara:

Hemen şimdi Ramires yerine Cazorla/Nasri'den biri mi yoksa oyun başladıktan sonra Torres yerine Jovetic mi karar veremiyorum. Ne yapayım?

syj56.jpg

Sabahları bilgisayardan önce mobilden giriyorum ben ama vermiyor. Bilgisayarı açınca veriyor.

Wilshere yerine Cazorla, Ramires yerine Sandro :ka19:

Oyunu daha hic oynamadan, trading yapmadan 100k yapmak da güzel bir seymis. :cigara:

Kaç tane hesabın vardı söyle? :D

Benim oyuncuları da şimdi hesapladım 293 bine almışım. :cigara: Chem stylelar falan da var bi de nerden baksan 310k :cigara:

Wilshere yerine Cazorla, Ramires yerine Sandro :ka19:

Sandro'yu neden beğeniyorsun? Adamın tipine kanım ısınmadı benim ya. Miniface'ini de değiştirmediler geçen senekiyle. Hızı iyi değil, driblingi iyi değil. Sen diyorsan bir bildiğin vardır kesinlikle ama ne? İyi savunması mı?

Ayrıca Wilshere'ı neden beğenmedin?

Geri
Üst Alt