Dun aksam saat 22:45 gibi kurulumu bitti oyunun, sabah 05:45'te kalktigim icin 1 saat surede oyunu inceledim, kick-off yapmadan direk UT'ye girdim ve 3 mac yaptim. Kadrosu asagi yukari benim gibi olan birine 3-0 yenildim. Aslinda guzel oynadim ama golu bulamadim bir turlu. İkinci mac Pique-Ramos-Fabregas-Pedro-Cavani-Modric gibi oyunculari vardi parasinin yetmedigi 1-2 bolgeye Xavi Torres'i falan almis. (Hem xavi hem torres degil oyle bi topcu var liga bbva'da) İste onu 2-0 yendim. Son mac da Brezilya kadrolu bi adam geldi, bi siyah kart vardi, onun disinda Pato, R.dinho, Ramires, Hernanes, David Luiz falan vardi. Nerdeyse tek kale oynadim adam 54. dkda tek pozisyonla one gecti, sinirlendim tabii ben de. Golu atinca bir de Thiago Silva'yi aldi oyuna. Ama etkili oyunumu surdurdum ve maci cevirdim 2-1 kazandim.
Hantallik ve top kontrolundeki yavaslik disinda oyuna asik oldum diyebilirim, gercekten cok iyi olmus.
Benim kadrodan Cech, Koscielny, Baines, Fellaini, Cazorla, Wilshere mukemmel. Cech harika kurtarislar yapiyor, Koscielny defansta cok basarili bir de korner golu var, Baines icin fazla soze gerek yok 3 macta 2 asist, Fellaini super, super. Hem defansif hem ofansif takima cok faydali. Cazorla ve Wilshere de gayet etkili oynuyorlar.
Kalan oyuncular vasatin biraz uzerinde ama en buyuk hayal kirikligi yaratan isim Navas oldu. Beklentilerimi hic karsilayamadi. Sanirim Nani gelecek oraya.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi