FIFA Ultimate Team

çok iyi ama gionvico yerine mertens'i veya high/high'ı sorun etmiyorsan asamoah'ı al,yedeğe gervinho çekersin

sağ taraf için de cerci ile biabiany arasında tercih yapabilirsin,geri kalanı gayet iyi

Mertens'i mutlaka alacağım zaten başka Lw yok. Gervinho ve Biabiany'e bir türlü ısınamadım, şutları çok düşük bir de.

Aubemeyang'i alırsanız Karabükspor gibi oynamanız lazım. Kapanıp uzun top şişirecekseiniz süreki 10 toptan 1'ini almasını umacaksınız. Kalabalık defansta eziliyor bir omuzda yerde. Dar alanda hızıyla adam eksiltemediği için çok işe yaramıyor.

Ha boş alan yakalarsa uçup gidiyor ama rakibe bağlı kalabalık defans yapıyorsa işi zor.

Dorğu diyorsun. Bir de Lewa ve Reus alamadıktan sonra pek kurmanın mantığı yok Bundesliga'yı.

Fernandinhoyu 4500e satisa cikardim aninda gitti sanirim kaziklandim :asd: gerci baktim 6000e satan var.

Epl kadrosu kuracam taktic onerin arklar?

Beyler ps3'de redeem kodu nereye yazıyoz?

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

2 saat önce 30bin varken,şimdi yine pack açtım ve 2500 kaldı,soğudum oyundan resmen :D

4-2-3-1'e döndüm gerçi yenildim ama sonunda keyif alarak oynadım gene klasik 25+ şut attım gol yok ama olsun :D öbür türlü çift forvet 1 şut falan atıyordum.

Aubameyang'ı oynatacağım diye orta sahayı eksik bırakmak ne büyük hataymış anladım. Diego da silik kalıyordu o da kendini buldu. Direk hücum varyasyonları güçlendi. Takım oyununa bir katkısı olmayan Auba kenarda olunca Diego ve Huntelaar çok güzel pozisyonlara girdi. Takım iyi oynadı yani adamın da kadrosu baya iyiydi.

(Galatasaray'ın mevcut durumuna gönderme içermemektedir, gerçekte olandır :D)

Coin var huzur var.. Nainggolan, Pogba, Guarin, Candreva, Mertens, Higuain, Palacio, Giovinco tamamdır. Yarın iş dönüşü tamamlarım. :D

Sadece bu mod için oyunu orjinal alıcam kısa süre içinde :)

pack açma olayı tam bir hayal kırıklığı ya. 7500 coinlik packten elmander çıkıyor

pack açma olayı tam bir hayal kırıklığı ya. 7500 coinlik packten elmander çıkıyor

bir şey mi dedin kardeşim

johan_elmander_kan_kas_galatasaray_cluj.jpg

Dun aksam saat 22:45 gibi kurulumu bitti oyunun, sabah 05:45'te kalktigim icin 1 saat surede oyunu inceledim, kick-off yapmadan direk UT'ye girdim ve 3 mac yaptim. Kadrosu asagi yukari benim gibi olan birine 3-0 yenildim. Aslinda guzel oynadim ama golu bulamadim bir turlu. İkinci mac Pique-Ramos-Fabregas-Pedro-Cavani-Modric gibi oyunculari vardi parasinin yetmedigi 1-2 bolgeye Xavi Torres'i falan almis. (Hem xavi hem torres degil oyle bi topcu var liga bbva'da) İste onu 2-0 yendim. Son mac da Brezilya kadrolu bi adam geldi, bi siyah kart vardi, onun disinda Pato, R.dinho, Ramires, Hernanes, David Luiz falan vardi. Nerdeyse tek kale oynadim adam 54. dkda tek pozisyonla one gecti, sinirlendim tabii ben de. Golu atinca bir de Thiago Silva'yi aldi oyuna. Ama etkili oyunumu surdurdum ve maci cevirdim 2-1 kazandim.

Hantallik ve top kontrolundeki yavaslik disinda oyuna asik oldum diyebilirim, gercekten cok iyi olmus.

Benim kadrodan Cech, Koscielny, Baines, Fellaini, Cazorla, Wilshere mukemmel. Cech harika kurtarislar yapiyor, Koscielny defansta cok basarili bir de korner golu var, Baines icin fazla soze gerek yok 3 macta 2 asist, Fellaini super, super. Hem defansif hem ofansif takima cok faydali. Cazorla ve Wilshere de gayet etkili oynuyorlar.

Kalan oyuncular vasatin biraz uzerinde ama en buyuk hayal kirikligi yaratan isim Navas oldu. Beklentilerimi hic karsilayamadi. Sanirim Nani gelecek oraya.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt