FIFA Ultimate Team

@Talha Küllü Gel buraya anlından öpücüm Sandro missss:cigara:

Dedim aga ben size, herif tank gibi.

Vucinic müthiş olmuş oyun içinde de bu kadar iyiyse uçurur takımı :D

Mirko Vučinić 83 rating - FIFA 14 Ultimate Team Player Stats | Futhead

89 ball control,86 short passing,85 vision,85 dribling,82 positioning tam bir second striker

Bunu almak istemiştim ben de, süper ama etrafını doldurmak biraz sıkıntı. :( Vazgeçtim o yüzden.

Vucinic=Cheap Suarez

Vucinic kesinlikle denenilmesi gerekilen bir Futbolcu..buna ek Hernanes muhtesem görünüyor onu ilk alicam :)

Peki bu top kontrolündeki hantallık ve yavaşlık oyuncudan oyuncuya göre fark ediyor mu? Mesela messi'yi kontrol ederkende busquets'i kontol ederkende arada çok bariz fark oluyomu ? Herkes aşırı ağırsa sıkıntı yaratır ya

Gece 2ye kadar da oynadım. @Talha Küllü Sandro hakkaten iyiydi.

Yanlız Couthinho yu da çok beğendim. 4-3-3(4) te Cam baya ikinci forvet gibi oynuyor. Hızı dribling i güzel. Baya para kastım Hulk u alıcam bugün;)

windows phone 8 için de Fut uygulaması çıksa iyi olacak.

Talha forvete Vucinic ve Palacio haricinde Balotelli mi alayım Tevez mi?

Talha forvete Vucinic ve Palacio haricinde Balotelli mi alayım Tevez mi?

Hmmm. Çok zor soru. :D Ne istediğine bağlı. Hem gol atan, hem hazırlayan istiyorsan Tevez. Gol atan istiyorsan Balotelli. Ayrıca Balotelli ile daha kolay kafa golleri bulursun, onu da ekleyeyim.

Beyler bir sorun var Rare Fitness (yani Squad fitness) kartları, herhangi bir oyuncuya Apply Consumable yapınca görünmüyor/çıkmıyor fitness kartları bölümünde. Yalnızca yeni satın aldığım Squad fitness kartını Transfer Targets bölümünden direk Apply edince oluyor. Değişen bir yöntem mi var haberim yok nedir bu?

EDIT: EA forumunda aynı konu açılmış halettim, gözden kaçırmışım o kısmı, olay şu:

Kadro ekranında "Squad Actions" butonuna basıyoruz (sağ üstte Xbox kolu için Y butonu), sonra da "Apply Team Training" diyoruz ve orada Squad Fitness kartlarını seçiyoruz.

Handanovic, Konko, Caceres, Ogbonna, Costant, Guarin, Pogba, Hamsik, Biabiany, Mertens, Vucinic, Tevez, Palacio, Giovinco, Gervinho, Candreva,... Şimdilik bu kadar :D

Benim BPL'ye yedek olarak 3-5-2 serie a kadrosu önerir misiniz gencler?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt