FIFA Ultimate Team

İşler iyiye gidiyor. 4-2-3-1'e dönüp orta sahayı Bender-Gustavo yapınca takım seviye atladı. Paketten çıkan Naldo ise Sokratis'in yerini iyi aldı. Hummels-Dante yapmayı düşünüyorum ileride rakipte de karşılaştım gerçekten çok güçlüler. Ama şu anda bu da beni idare ediyor.

En son paketten Benzema çıktı bakalım onu iyi bir fiyata okutup üstüne koyup Lewa'yı alırsam rahat edicem.

Ben Hulk'ı tercih ederdim. Çünkü Navas'ı satacağım şimdi. Sözde 91 pace'i var ama Sandro daha hızlı top sürüyor, ufak tefek zaten anında kaybediyor topu. En umutlu olduğum oyunculardan biriydi ama tam bir hayal kırıklığı yarattı. Nani'yi alıcam şimdi.

var mı oynamak isteyen? çok iyi değilim 12-13 atmam diyorsanız???

gignac-kalou ikilisiyle oynuyorum fakirlikten :(

Arkadaşlar Level'i yüksek olup yapmayan varsa Fifa katalog'tan UT için extra coinleri eklesin kendine. Ben 71 Level'deydim, baya da Fifa point birikmiş, her maç 1500 coin giriyor kasaya. :D

Ben şu manager tasks'i yapıyorum ama o gold packlerden vermiyor bana ödül olarak niye öyle?

Ben şu manager tasks'i yapıyorum ama o gold packlerden vermiyor bana ödül olarak niye öyle?

13 görev mi ne var hepsini tamamladıktan sonra tekrar o ekrana girersen 1 tane hediye ettim diyecek. O kadar bir daha vermiyor. Hepsini tamamlamadan vermiyor. Tamamladıktan sonra manager task ekranına girmeden vermiyor.

Bu arada oyuncular çok pahalı yav almamak lazım aslında.

Tüm coini pakete vereceğim ben, değmez en sıradan futbolcu 5k+ 1-2 haftaya yarıdan bile aşağı düşer bunlar. Paket açıp şans kovalayalım.

Sağolun beyler, ben her göreve bir adet verecek sandım, vicdansız EA. :D

Hermann'ı 150'den başlatmıştım 8500 coine gitmiş yav..Piyasaya bak.

Alıcı değil satıcı olmak lazım bu şartlarda.

Yanlışlıkla Balotelli ve fazladan bir tane Biabiany aldım, geri satmaya çalışıyorum. :D

Bakiyim ben gold packlerde ne cikacak

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

79 ratingli bir eleman geldi şimdi, 16. dk'da 3-0 yaptım, farka gidicem derken çıktı adam. Navas sıfır, Nani mükemmel. 1.5 maçta 2 gol 1 asist, buradan da tebriklerimi iletiyorum kendisine, iyi ki almışım Navas yerine. Bir de Basic'de şu an, Chem kartı uygulamadım.

Almamak lazım, paket açacağım falan diye anlattım ama toplu hale 30k coini görünce dayanamayıp defansımı adam ettim.

Alaba-Hummels-Dante-Picez

defans tamamdır artık :) 2 maç yaptım gayet de pace'li forvetlere karşı çok zorlanmadılar, yerden havadan geçirmiyorlar.

6. lige yükseldik. Bu sene coin ödülleri daha büyük olacak herhalde. Geçen sene 5 lig vardı gerçi. 1. ligi kazanınca 8000 coin+pack veriyordu. Şimdi 7. lig şampiyonluğuna 5000 coin veriyor.

Almamak lazım, paket açacağım falan diye anlattım ama toplu hale 30k coini görünce dayanamayıp defansımı adam ettim.

Alaba-Hummels-Dante-Picez

defans tamamdır artık :) 2 maç yaptım gayet de pace'li forvetlere karşı çok zorlanmadılar, yerden havadan geçirmiyorlar.

6. lige yükseldik. Bu sene coin ödülleri daha büyük olacak herhalde. Geçen sene 5 lig vardı gerçi. 1. ligi kazanınca 8000 coin+pack veriyordu. Şimdi 7. lig şampiyonluğuna 5000 coin veriyor.

Her division'da 1k artıyor ödül. :ka19:

Defans kral olmuş bu arada, Dante süper. Hummels muhtemelen en az onun kadar iyidir. Tek sorunu H/M olması :D

Geri
Üst Alt