Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Her gün beles pack veriyorlar ya olm. Bende 9 hesap var, toplaya toplaya o coinsleri elde ettim.![]()
Yahu o oyuncular kimler be?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her gün beles pack veriyorlar ya olm. Bende 9 hesap var, toplaya toplaya o coinsleri elde ettim.![]()
Yahu o oyuncular kimler be?15k fln vermisin dandik oyunculara
Ne isler ceviriyorsun Necati sen
![]()
Arkadaşlar Fifa 2014 hakkında bir kaç sorum olacak.. Bugüne kadar hep PES oynadım ancak FIFA'ya dönmek istiyorum.
Birinci sorum. Ultimate Team Fifa 2014'ün bir eklentisi mi? Yani 2014'ü yükleyince bunu da oynayabilecek miyiz?
İkincisi PC fiyatı nedir?
Üçüncüsü oyun zevkli mi?
Ve şu Ultimate Team'ı biri anlatabilir mi? Günlerdir buraya bakıyorum ve hiç bişey bilmememe rağmen acayip derecede hoşuma gidiyor...
NOT: Lütfen alıntı ile cevap verin ki direk bildirimlere düşsün ve hemen bakayım![]()
Talha çalıştı oyun sayende dediklerini yaptım 3. maddeyi sildim tekrar kurdum açıldı oyun çok teşekkür ederim güzel kardeşim yardımın için yalnız tek sorum kaldı 2 tane key verdiler de bana biri ut da 4 tane gold patch keyi onu nereye yazacam cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
![]()
Su anda benim kadro bu...
Hernandezin yerinde baska bir forvet almak isityorum..Yakinda JOVETIC aliyorum büyük ihtimalle...
Ba tek kelimle MÜTHIS oynuyor.... her macta 1 veya 2 gol atiyor.. hernadez aldim 7,9 k coinsla ama satiyorum yine,pace falan var ama adam resmen cöp...
belki de Jarvisn yerine Taarabt aliyorum.
bilmiyorum JOVETIC mi BENTEKE mi...bence JOVETIC..:/
Ben oyun motoruna hala alisamadim. Cok berbat ve sinir bozucu yahu. En atletik oyuncu bile tank gibi, seri calimlar atamiyorum. Bi de L1 + ücgen olayi cok daha beter olmus diyebilirim. Hemen hemen yedigim her gol öyle cikti ortaya.
9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet ile 8. ligdeyim su anda. Böyle iyi bir istatistige ragmen cok zorlaniyorum oynarken ve hic keyif almiyorum.
Oh be benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. Bende alışamadım bir türlü. Çok ağır kalıyor. Adamlar tank gibi.
Benimde bpl kadrom var. CAM alacağım. De Bruyne hakkında ne söylersin bana.?
vallah elimde cok coins yoktu ve kagawa ve de breune arasina bir secim yaptim...de breune tercihi ettim..
1.) daha ucuz ve daha iyi vücüt var...kagawa belki daha hizli ama vücütü yok...fifa 14 te pace artik o kadar önemli degil...
De breune başlangıç icin yeterli...cok fazla alternatifleri kalmadi...mata,özil,silva hepsi pahali..coutinho var ama o da vücütü yok...
de breune iyidir iyi![]()
Cidden hic begenmedim. O kadar mac yaptim ama bir tanesini bile domine edemedim. Fark attigim maclarda bile sürekli diken üstünde gibiydim. Ben oyuncularin topu alip ucup gitmelerini istemiyorum ama bu kadar da cok abarti yahu. Kazandigim maclardan sonra bile sinirim bozuluyor, berbat oyun motoru sayesinde abuk sabuk hatalar yapiyorum sürekli. Misal bir pozisyonda korneri paslasarak kullanmak istedim. Pasi attigim oyuncu topu almaya calisirken, top bir yerine carpip auta cikti. Ben böyle sacma bir sey görmedim.
Bu chismidir nedir çok önemlimi ben ona takılmadan hoşuma giden adamları alıyorum
Takım kimyası, evet önemli. Çok çok iyi oynamıyorsan dikkat etmeni öneririm.