FIFA Ultimate Team

Kaçıncı divisionda olduğumuzla packden çıkıcak adamların kalitesinda farklılık oluyormu hep aynımı ?

Promotion aldığım maçın sonunda bağlantı bahanesiyle yedi oyun beni. Ağlayacağım. :/

Bana belese geldi yoksa acmazdim. EA oyunu satin alan herkese 4 gold pack hediye etmis sanirim. Benim cd kutusunun icindeki kodla aldim ben bu packleri. :D

Gaza geldim pack açtım pepe çıktı. 2000 coins çıktı. Ama talihsiz bir şekilde hepisne quicksell yaptım. :( Kendimi balkondan atmak üzereyken yılma olm Gökhalinho dedim. :D 2 1 maç almaya ihtiyacım vardı d7 ye çıkmak için iki maçta da harika oynadım. Hele ikinci maçta 2-0 geriden 4-2 yendim. Küfür etmekten ağzımı yorduğum Negredo pack için dedi ve hat-trick yaptı :D

Diego Lopez-Alba-Godin-Pepe-Juanfran-Buquets-Modric-Guardado-Koke-Alexis Sanchez-Benzema

online oynamaya yeni başladım,adam bu kadroyu kurmuş,6 attım ama bu kadroyu nasıl kurdun bu kadar çabuk

Diego Lopez-Alba-Godin-Pepe-Juanfran-Buquets-Modric-Guardado-Koke-Alexis Sanchez-Benzema

online oynamaya yeni başladım,adam bu kadroyu kurmuş,6 attım ama bu kadroyu nasıl kurdun bu kadar çabuk

Pack açmıştır,piyasası para yapan bir oyuncu denk getirmiştir.

yavas yavas isindim oyuna. ut kadrom packten cikacak oyuncuyla guclenecek ancak.

season oynadim biraz. chelsea ile harikalar yaratiyorum. :)

Son 4-5 mactır cok kotu oynuyordum kapattım 7 maclık galibiyet serimi son 4-5 mac fena bozdu niye boyle oldu anlamadım.

2-0 öndeyim ve servisler gidiyor maçı adama veriyor. Ebenin hörekesi fifa.

5. ligde ilk kez rage quit yaptım. PSG kadrosunu kurmuş herif aynen, Ibra mibra hepsi tamam. Boş kaleye vuruyorum üst direkten dönüyor bir daha vuruyorum kaleci çıkartıyor ta nerden gelip yerde bir daha vuruyorum kayarak çizgiden çıkarıyor. Sonra atıyor tek adamla tüm sahayı geçip tüm oyuncuları çalımlayıp gol atıyor.

90+ pace'li adam öndeyse bile 5-6 adım içinde yakalanıyor. 80 pace'li adam saha boyu uçuyor kimse tutamıyor anlamadım bu işi.

Bizimkilerin bundan daha iyi kadrosu var talhanın özgür abinin

Tapatalk ile gönderildi

Geri
Üst Alt