FIFA Ultimate Team

Bruma şahane ya

Takımın kondisyonunu nasıl öğreniyoruz beyler bide gold packmi açsam daha diyi Premium gold packsmi?

Fitness durumlarını kadro ekranında klavyedeyken 4-6 tuşları, gamepadde sağ analogu sağ sol yaparak görebilirsin sanırım.

7500'lük gold packten 3 tane rare kart çıkar ama 30k'lık premium gold pack'ten rare kart çıkmıyor. İçinden 11 tane gold oyuncu ve 1 tane gold teknik direktör çıkıyor. Ama sadece gold, rare yok içinde. O nedenle ne bileyim bir Agüero falan çıkaramazsın satıp coin yapmak için.

Maalesef PC'de olmuyor. :( Konsolda oluyor.

talha usta, takimi sattim ve elimde su an 30k var, karisik bi 11 kurmak istiyorum, yani bir lige veya irka bagli kalmadan. sistem ise ya 4-1-2-1-2 ya da 3-4-1-2,

3-4 baba adam alip digerlerini ona göre kurmak istiyorum, önerecegin baba adamlar var mi?

bende galatasaray ile a madrid karması bir kadro oluşturmayı düşünüyorum şu anda galatasarayın hemen hemen her oyuncusu var madridende arda adrian ve godin var değişmeli olarak oynuyorum div 6 dayım eklemek isteyen varsada söylesin birbirimize destek olalım

talha usta, takimi sattim ve elimde su an 30k var, karisik bi 11 kurmak istiyorum, yani bir lige veya irka bagli kalmadan. sistem ise ya 4-1-2-1-2 ya da 3-4-1-2,

3-4 baba adam alip digerlerini ona göre kurmak istiyorum, önerecegin baba adamlar var mi?

Pedro iyidir de pahalı sanırım.

Shaqiri, Mertens, Danny, David Villa, Payet, Lamela, Vela, Vucinic aklıma ilk gelenler...

webapps e girebiliyormusunuz?

Girebiliyorum. Bi tek Dani Alves ile Courtois kaldı yeni kadromun tamamlanması için :ka25:

Packmi açsam oyuncumu alsam????????????????????????????????????

Vereceğin gift i... Bu arada benden küçük bir öneri bronz kontrat larınızı gold lara basmayın. Bir futbolcuyu satacaksanız contratıda yoksa zor satarsınız. 1tane bronz kontrat basın kimse çakozlama öle satın;)

2xqAfmJ.jpg

Alves kaldı bi almam gereken.

@Talha Küllü

Jovetic hakkaten şahane yalnız Ashley Cole'da sıkıntı var gibi biraz kullandın mı? Gibbs daha iyi gibi. Pace kaynaklı mı bilmiyorum Cole varken rakip maden bulmuş gibi abanıyor onun kanadına.

woha

hasmetli olmus

eminim pek cok d1 kaanirsin he

İns renkdas, Brezil kadrosu sıkıcı olmaya başlayınca derhal bir aksiyonda bulunma gereği duydum ve bir anda ilham geldi. En başta stoperler & kaleciden yana olan tercihimi Dante, Boatank ve Neuer'den kullanmayı düşünmüştüm fakat Pepe>Boatank, Miranda>Dante ve Courtois < Neuer olduğunu fark etmem uzun sürmedi.

@Talha Küllü

Jovetic hakkaten şahane yalnız Ashley Cole'da sıkıntı var gibi biraz kullandın mı? Gibbs daha iyi gibi. Pace kaynaklı mı bilmiyorum Cole varken rakip maden bulmuş gibi abanıyor onun kanadına.

Gibbs kimyayı bozar bi de ben Cole'u 13'te çok beğenmiştim, şimdi de beğenirim. Engine (pac, pas, dri) kartı ile iyi işler çıkaracağını umuyorum.

Geri
Üst Alt