- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Kendi kadrom için sormuştum zaten
Neyse sen bi dene de Cole hakkaten çok iyi değil dersen sorun bende değil Cole'da demektir
Ha ok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kadrom için sormuştum zaten
Neyse sen bi dene de Cole hakkaten çok iyi değil dersen sorun bende değil Cole'da demektir
İns renkdas, Brezil kadrosu sıkıcı olmaya başlayınca derhal bir aksiyonda bulunma gereği duydum ve bir anda ilham geldi. En başta stoperler & kaleciden yana olan tercihimi Dante, Boatank ve Neuer'den kullanmayı düşünmüştüm fakat Pepe>Boatank, Miranda>Dante ve Courtois < Neuer olduğunu fark etmem uzun sürmedi.
Fitness durumlarını kadro ekranında klavyedeyken 4-6 tuşları, gamepadde sağ analogu sağ sol yaparak görebilirsin sanırım.
7500'lük gold packten 3 tane rare kart çıkar ama 30k'lık premium gold pack'ten rare kart çıkmıyor. İçinden 11 tane gold oyuncu ve 1 tane gold teknik direktör çıkıyor. Ama sadece gold, rare yok içinde. O nedenle ne bileyim bir Agüero falan çıkaramazsın satıp coin yapmak için.
Miranda muhteşem bi stoper. David Luiz de dahil hiç bir stoperden onun verimini alamadım.
Dante de manyak ama ha. T.Silva falan diyodun???
Yok be aga geyikti oNe gezer bizde o kadar coins
abi David Luiz den verim alamıyom ne kartı basıyim? Napim bilemiyorum artık. Ulan şu miranda nın yanına bi birini bulamadım Miranda kadar
![]()
Dante'yi denemediysen denesene ne bekliyon? Rever'i dene istiyosan Xbox'ta oynuyodum, baya sağlamdı.
Aga yavaş çok yaaaa![]()

Yav Thiago Silva'yla partner yaptım diyorum, Silva'dan daha çok iş yapıyodu diyorum, yavaş diyosun. Yanında Miranda var, insaf. Anchor koy, bak keyfine.![]()
Ha ok.Gibbs M/M olduğundan rakibi daha iyi karşılar, doğru. Pace olayı da var bi de boy önemli bi etken. Full BPL kadrosu kursam ve Cole'u beğenmesem şüphesiz ki tercihimi Gibbs'den yana kullanırdım.
Dante için dimi bu sözler?
Baines için yorumun var mı?
Baines'i alıcam ya Cole'a ısınamadım.
Nani sonra.
Hazard ve Agüero ile bu kadro tamam olur.
fellaini nasil reis?
bi de luiz-kompany ikilisi saglam mi