FIFA Ultimate Team

Ben de şunu kurmayı düşünüyordum.Bütçe 4 bin şu an :D Bir karar versem ne kadrosu kurcağıma daha rahat arttırcam da karar veremedim.Mesela EPL sarmadı oraya paralar gitti boşuna.

pitch-41786.jpg

Bu da iyiymiş. Ama Hamsik'İ hiç beğenmedim ben. Robinho yerine de daha iyi birini bulabilirsin bence. Vucinic'in yanına bi pivot iyi gider. Klose, Milito falan.

Arkadas su 4-1-2-1-2'yi oynamayin. Sonra cok gol yiyorum diye ah vah cekiyorsunuz. Bu sistem cok kötü.

Güncel kart fiyatlarını en doğru veren site hangisi? Futwiz ile Futhead arasında değerlerde oynama oluyor.Bir site vardı 13'teyken markette olan kartları dakikasına kadar veriyordu.

Güncel kart fiyatlarını en doğru veren site hangisi? Futwiz ile Futhead arasında değerlerde oynama oluyor.Bir site vardı 13'teyken markette olan kartları dakikasına kadar veriyordu.

Futhead de artık bütün satışları izlediğinden onlar da baya isabetli veriyor.

ultimatedb.nl sitesi de çok iyi o konuda :ka19:

Coutinho-Oscar-Kagawa 3lüsünden hangisini almamı önerirsiniz?

Oyuna daha yeni yeni alisiyorum sagolsun siparis ettigim yer oyunu bana 1 hafta gec verdi neredeyse saglik olsun. Bu arada kafa toplari acayip sinir bozucu buna önlem getirmeyecek mi EA ? Resmen yedigim bütün golleri yan toptan yemissimdir.

Oyuna daha yeni yeni alisiyorum sagolsun siparis ettigim yer oyunu bana 1 hafta gec verdi neredeyse saglik olsun. Bu arada kafa toplari acayip sinir bozucu buna önlem getirmeyecek mi EA ? Resmen yedigim bütün golleri yan toptan yemissimdir.

renktas iyi stoper shart hatta bekleri de uzun al lutfen

Geri
Üst Alt