FIFA Ultimate Team

hangi tactic renktas ayiptir sormasi? ortasi icin daha strengthli bir topcu dusunebilirsin aslina bakmamiz icab ederse

w9z2g1.png

Hazard'lı, Willianlı kadrolar kuramıyorsanız İngiltere ligi hikaye. İtalya Ligi'ne öndüm tekrar ve her mevkide fazla fazla kaliteli oyuncu var.

https://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=qCVFrXFPnKc0X:pc

masal anlatma renktas. italyada bek yok 2 tane falan sol bek var adam gibi

o yuzden sen de 3lu defans yapmissin herHulb

renktas kadro iyiymis ama dedigim uzre cam mevkisine biraz daha kuventli bir adam olabilir. cotinho zayif kalabilir

oraya bir DEMBELE ile isini goreceginden kusku tasimiyorum tbh

Bugün İtalya kadrosu kurdum ekstradan. Kadro iyi derecede oturdu. Sadece De Rossi veya Vidal'i Montolivo'nun yerine alcam.

Şuanda tüm oyuncularda Chem. 10 üzerinden 10.

2ujp09H.jpg

Arkadaş 3-1 yeniyorum dakika 90 adam K.kart gördü. penaltı atacağım fifa menüsüne döndü dnf verdi hoopp adam yazdı puanı. Bu akşam Ea'nın kurbanı benim sanırım.

Benim de kalecim ruudy memnun musun?

Pek memnun değilim, kaledeki her tehlike gol oluyor genelde. Diğer mevkileri hallettikten sonra değiştireceğim.

renktas kadro iyiymis ama dedigim uzre cam mevkisine biraz daha kuventli bir adam olabilir. cotinho zayif kalabilir

oraya bir DEMBELE ile isini goreceginden kusku tasimiyorum tbh

O zaman ilk tercihime Dembele yazdım, sağol bilgiler için.

O mevkiye bir adet Wilshere iyi giderdi muhakkak. 3* skills sevmiyorsan De Bruyne de iyi olacaktır, 5* Weak Foot da iyi bir özellik.

İkinci tercihime de De Bruyne ekledim. Artık hangisi daha iyi dikiş tutarsa onunla devam ederim.

gecen sene 1000e yakin fut maci yaptim skill ogrenmek, yapmak falan bi kere bile aklima gelmedi. gerci d1i bir kez kazandim ama olsun. simdi futta 20 mac falan ancak oldu ama skill movelarini ogrenmek istiyorum zira adam gecmek falan harbi zor. muhimlikle forvetler icin skill shart olmus

gecen sene 1000e yakin fut maci yaptim skill ogrenmek, yapmak falan bi kere bile aklima gelmedi. gerci d1i bir kez kazandim ama olsun. simdi futta 20 mac falan ancak oldu ama skill movelarini ogrenmek istiyorum zira adam gecmek falan harbi zor. muhimlikle forvetler icin skill shart olmus

Roulette, Ronaldo Chop, McGeady Spin (5*), Berbatov Spin, Running Scoop Turn (5*) nisbeten basit ve etkili olanlar.

Bu yıl d3'ü görürsek iyidir hayri. Hangi sezondasın bilmiyorum ama :))

Bu yıl d3'ü görürsek iyidir hayri. Hangi sezondasın bilmiyorum ama :))

Heis 8e yeni geldim zorlaniyorum baya

10u rahat gectim sayilir 9da galibiyetleri erken aldim 10 puandayken 4-5 mac falan vardi. nolduysa kalan maclarda 2 puan aldim champ olamadim. ama 8e basliycam.

Geri
Üst Alt