FIFA Ultimate Team

Normalde Candreva'yı seçerdim ama geçen güvendiğim bi arkadaşım Cerci süper dedi.

Bende Candreva vardı sen daha önceki sayfalarda tavsiye etmiştin ama bir türlü fayda sağlayamadım. Şimdi de Cerci'yi aldım ilk maç 2 asist 1 gol.

Fiyatlarına ve gücüne baktım Candreva daha iyi, acaba dedim sorun bendemi yoksa oynatamadım mı diye.

Solda da Lulic var Mertens'i almama gerek var mı?

Bende Candreva vardı sen daha önceki sayfalarda tavsiye etmiştin ama bir türlü fayda sağlayamadım. Şimdi de Cerci'yi aldım ilk maç 2 asist 1 gol.

Fiyatlarına ve gücüne baktım Candreva daha iyi, acaba dedim sorun bendemi yoksa oynatamadım mı diye.

Solda da Lulic var Mertens'i almama gerek var mı?

Yok Lulic de iyidir. Ben 4* skills sevdiğimden Mertens dedim. Bu arada Lulic'te de Finesse Shot trait var. :ka19:

Yok Lulic de iyidir. Ben 4* skills sevdiğimden Mertens dedim. Bu arada Lulic'te de Finesse Shot trait var. :ka19:

Var derken bu kendi özelliğimi? ona bunu almama gerek yok mu?

Birde Bruma'ya Remove from squard yaptım kayboldu gitti, nasıl bulacam:)

Cam olarak kimi alayım İtalyan kadroya?

Tek eksiğim orası adam gibi asist yapacak adamım yok.

Var derken bu kendi özelliğimi? ona bunu almama gerek yok mu?

Birde Bruma'ya Remove from squard yaptım kayboldu gitti, nasıl bulacam:)

Kendi özelliği, alınacak bişey yok.

Bruma kulübünde duruyordur. Kadronu aç, yedeklere koymaya çalış Bruma'yı, bulursun.

Sandro'yu hiç beğenmedim doğru düzgün hava topu alamıyo Yaya Toure ya da Fellaini şart oraya

Kaleyi De Santics alalı gol yeme oranım düştü:)

Sandro'yu hiç beğenmedim doğru düzgün hava topu alamıyo Yaya Toure ya da Fellaini şart oraya

Yaya Sandro'nun 40 katı fiyatına. :D Olacak o kadar.

Ben Hawk koydum bu arada Sandro'ya, hava toplarında pek sıkıntısı yok. Fellaini de iyi de bi gariplik var onda çözemedim.

Bugün 4.Ligde 5 Mac yaptim. 2-2-1 Deyim suan .

Yedigim gollerin yüzde 90i Cizgiye inip ceza sahasina yapilan Ortalar sonucu Kafa golleri

Bunun cözümü yok mu ya ?? Orta da pozisyon yok cocuk rastgele orta aciyor gol oluyor.

Ibra oyundaki en iyi forvet herhalde tek basina 3 Gol attigim maci cevirdi.

Bugün 4.Ligde 5 Mac yaptim. 2-2-1 Deyim suan .

Yedigim gollerin yüzde 90i Cizgiye inip ceza sahasina yapilan Ortalar sonucu Kafa golleri

Bunun cözümü yok mu ya ?? Orta da pozisyon yok cocuk rastgele orta aciyor gol oluyor.

Ibra oyundaki en iyi forvet herhalde tek basina 3 Gol attigim maci cevirdi.

Ibra geçen sene denediğim en pahalı forvetti, PC'de 2.5 milyon vermiştim her kuruşunu hak ediyor. Bu sene de öyledir eminim ki.

Şimdilik o kafa olayının çözümü yok maalesef, sen PS3'teydin yanılmıyorsam. 1 hafta sonra patch size de gelecek, PC'de geldi patch, kafa topları ve plaseler düzelmiş. Ama LB+Y abuse hala var.

talha usta diamanti nasıl değermi almaya ? bide orta sahaya italya kadrosuna kim iyi gider sen iyi bilirsin aquilaniyle olmuyor ! cm soruyorum

@Can Isik geçen sormuştun ya chem cardlar niye ucuz diye. Şeydenmiş o, glitch varmış. Marketten bi tane chem style alıp "store in club" yapınca 2 tane gönderiyomuş club'a sen 1 tane aldığın halde :D Bu yüzden. Bu olayı fark edip abuse yapanlar banlanıyor ama haberiniz olsun :D Bi de düzelttiler heralde artık.

talha usta diamanti nasıl değermi almaya ? bide orta sahaya italya kadrosuna kim iyi gider sen iyi bilirsin aquilaniyle olmuyor ! cm soruyorum

Diamanti çok iyi. Hamsik ve Eriksen'dan sonra çağ atlattı diyebilirim.

De Rossi, Pogba, İnler, Nainggolan...

3 maç 3 mağlubiyet. Adamlarım 2 adım top süremeden rakip bi presle bitiriyor işi. Nedir bunun sırrı ya, siniri bozuluyor insanın.

Geri
Üst Alt