- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
UT de tactical defence oynamayip legendry defence oynuyor bazilari o presler ondan geliyor. onceden utde tactical mecburdu ama bir yolunu bulmuslar. ilk guncellemede duzeltsinler sunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı ligdense +1 chemistry
ayrıca nego bonus varsa kontratları uygulayınca bonus kazanıyor (kadroda bolca td tutarak bunu katlayabiliyorsun)
nego bonus ne reis?
Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile topu sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.
UT de tactical defence oynamayip legendry defence oynuyor bazilari o presler ondan geliyor. onceden utde tactical mecburdu ama bir yolunu bulmuslar. ilk guncellemede duzeltsinler sunu
negotiations işte yav %3 bonus diyor ya
takımda td stokladığın zaman %30 falan bonus alıyorsun her kontrat kartından işte
Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.
Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.
Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.
O o işe mi yarıyordu yaw ben sadece o td için yarıyor zannediyordum tüm oyuncular içinse o ben depolayayım iyi TDleri
Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.
Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.
Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.
Gökhan diyorsa öyledir.
Baska türlü yenmek mümkün degil bunlari.ulen aut atışında rakibe verdim topu 2 kere 2-0 bitti dengeli geçti maç adam originden bulmuş you are soooo bad : D falan yazıyor manyak blokladım
defansin arkasina top atildiginda elinizi pres tusundan cekin. cekmezseniz oyuncunuz one geliyor tekrar rakibi yakalamak guclesiyor. frikiklerde felan kafa toplarina kayma tusuyla cikin