FIFA Ultimate Team

UT de tactical defence oynamayip legendry defence oynuyor bazilari o presler ondan geliyor. onceden utde tactical mecburdu ama bir yolunu bulmuslar. ilk guncellemede duzeltsinler sunu

Bu nasil bir oyun arkadas. Oynadigim rakiplerin hepsi köpek gibi kosturuyor. Oyuncular sanki hepsi 99 strength. Bu forumda hic kimse bu durumdan sikayetci degil galiba ben haric. Her attigim pas rakip tarafindan kesiliyor. Sag ve sol beklerime pas atmak istiyorum rakibin oyunculari 3-4 kisi ayni anda araya giriyor. Ya benim oynadigim rakipler tam bir pro ya da ben bu oyunu oynamasini bilmiyorum. Hernanes ile topu sirti dönük aliyorum adamlar adam topu alir almaz hayvan gibi 3 kisi ile topu kapmaya calisiyor. Ben Aggression ve Pressure 100 yapip oynuyorum. Sürekli kontra yiyorum onlar gibi baski kuramiyorum. Sizlerde mi sürekli team press yapiyorursun bilgisayari kontrolünde defans yapiyorsunuz.

Yaptığım 3 maçın 2si böyle. Kalan 1 maçtan zevk alıyorum sadece.

UT de tactical defence oynamayip legendry defence oynuyor bazilari o presler ondan geliyor. onceden utde tactical mecburdu ama bir yolunu bulmuslar. ilk guncellemede duzeltsinler sunu

Düzeltene kadar oynamayacağım sinir stres oluyorum başka bi şey değil.Adam sadece pas tuşuna basarak hem pres/tackle yapıyo hem de alanları kapatıyo çok saçma

ulen aut atışında rakibe verdim topu 2 kere 2-0 bitti dengeli geçti maç adam originden bulmuş you are soooo bad : D falan yazıyor manyak blokladım

Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.

Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.

Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.

Demek ki sadece bende sinir oklmuyorum bu olaya 2013 deki oyun anlayisim pas üzerine kuruluydu 2014 daha güzel olacagini umuyordum ama dediginiz gibi yedigim gollerin hepsi kendi defasimdan cikarken oluyor pas alip verirken adamlarin 3 kisi birden saldirmasi beni bezdirdi simdilik offline oynama basladim ellim alisana kadar bakalim alisabilecekmiyiz insallah ilk patch de bu olaylari düzeldirler

Bu sorun bende de var ama ben kötü oynadığımdan herhalde diyip umursamıyordum her takım da yapamıyor ama yapana dokunamıyorum bile. Fark atıp gidiyorlar.

Mesela bir adamına pas atıyorsun o adamın başında 2 kişi yapışmış bekliyor oluyor hareket ettiğin anda yerdesin adam alıp gidiyor. Ama rakip topu adamına attığında ben 1 adamı ona yaklaştıracağım diye elli tuşa basıyorum panik halinde ben 1 adam getirene kadar adam kaleye kadar geliyor zaten.

Geçen son dk'larda gol yiyorum yazdım geride pas yap demiş biri mesela, ulan nasıl yapayım. Ben defansta pas yaparken her stoperime 2-3 adam koşuyor. Bana gol lazımken tek tek seçip koşturuyorum seçili olmayan geri geri benim sahama dönüyor. Tek adamla koşturuyorum. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Sürekli paslarımın arasına girilmesini de panik pas yaptığıma bağlamıştım. Mesela yediğim 10 golün 9'u defanstan çıkmaya çalışırken pasımın arasına girilmesi ve kontra yemem.

Valla ayni söylediklerini bende yasiyorum. Zaman zaman hic oynasim gelmiyor oyunu bu olay yüzünden. Onlar gibi oynamaya calisiyorum ama öyle oynamaya calisinca daha beter oluyor. Adamlar yeri geldiginde hem kaya gibi saglam defans yapiyor,defans oyunculari hic öne cikmiyor. Yeri geldiginde tüm takim benim yari alanimda oluyor ve ben kendi yari alanimdan cikamiyorum.

Bunlar custom tacticsleri nasil ayarliyor merak ediyorum dogrusu.

Ayrica bu yüksek toplari nasil bu kadar etkili veriyorlar onu da anlamiyorum. Ben öyle pas atmaya kalkisinca top oyuncumun 2-3 metre önüne düsüyor kaleci cikiyor zaten o arada. Bir de ara toplarini rakip cok kolay kesiyor stoper hemen kontrol ediyor, benim savunma arkama böyle top atildiginda stoperim topu kontrol edeyim derken rakip oyuncu stoperin icinden geciyor ve kaleci ile karsi karsiyaya kaliyor.

Allah bilir daha bilmediğimiz neler vardır şu UT'de ya :D

Bu sadece PC icin gecerli galiba. PS3'de bu imansiz galiba.

Su olayi elbirligi ile cözülim diyorum forumca. Bizimde köpek gibi oyunculari kosturma hakkimiz var buna yaparken de savunma saglam olmasi lazim.

defansin arkasina top atildiginda elinizi pres tusundan cekin. cekmezseniz oyuncunuz one geliyor tekrar rakibi yakalamak guclesiyor. frikiklerde felan kafa toplarina kayma tusuyla cikin

Galatasaray'la 5.lige kapak atmış bulunmaktayım. Hedef division 1

Burak Yılmaz 70 maç 52 gol 24 asist

Drogba 50 maç 50 gol 15 asist

Sneijder 74 maç 22 gol 23 asist

Div 3'e rahat çıktım. Bakalım nasıl rakipler burada...

Geri
Üst Alt