FIFA Ultimate Team

Ulan olacak is degil. Ilk kez bir ligi tekrarlayacam.

2. lig'de 2 macim kaldi ve mutlaka 1 mac kazanmam gerek. Oynuyorum, 89. dk ya kadar 1-0 öndeyim, tam ciktim derken 1-1 oluyor. Son mac yine 1-0 öne geciyorum, 1-2 yeniliyorum. Olacak is degil ya..

Custom Tactics ayarını yapanlar vardır ama bi kesim benim gibi bilmiyor olabilir. Yeni öğrendim şimdi paylaşıyorum sizlerle.

Custom tactics sadece offline maçlarda yapılabilen bi ayar. Önce offline ligdeki bi maçımızı açıyoruz. Maça çıkmadan önce Team Management'a girip Custom tactics ayarlarını yapıyoruz. Bunu ayarlarken küçük bi video tarzı şey var o bize baya bi yardımcı oluyor. Sahaya yansıtmak istediğiniz oyunu ayarlayıp bunu kaydediyoruz. Kaydettikten sonra Quick tactics'e giri Default olan sistemin yerine az evvel kaydetmiş olduğumuz taktiği koyuyoruz.

Artık online maçlarda ok tuşlarından aşağıya bastığımızda kayıtlı olan taktiğimiz orada beliriyor ve gösterdiği yönde tuşa basarak o taktiği aktif ediyoruz.

Bide dün gece 4-1-2-1-2 taktiğinden 4-2-3-1'e döndüm ve ciddi anlamda oyunumu çok etkiledi. Sürekli pozisyon verip kevgire dönmüyorum. Yalnız şu adamların yaptığı çılgın pres devam ediyor. Artık custom tactics'den deneyerek bişeyler çıkaracağız ortaya. Herhangi bi çözüm bulursam hemen buraya geliyorum :D

Ulan çok saçma ya. Tokatladığım adamlar bile gelip ucuz gollerle yeniyorlar, sinir oldum. Script olayı berbat.

10 kisiyim, 3-0'dan maci 3-2'ye getirmisim, cocuk korkudan tüm takimi defansa cekmis, kornerden sacma sapan bir gol yiyorum. Yok böyle bir sey. Cocuk defans yaptigi icin sadece iki oyuncusu var ceza sahasi icinde. Top geliyor benim stoper kafayi vuruyor, havalanan top tekrar ayni yere düsüyor, benim stoperin sirtina carpiyor ve rakibin önüne düsüyor. Sonra zaten mac kopuyor ve farka gidiyor.

Beyler pcde oynayanlar illa arkadaşımla online oynarken gamepadle oynamak için logitechmi olması lazım başka gamepadle online oynayan arkadaşlar varmı arkadaşıyla ama yabancılarla değil snopy var bende oynuyorum normalde single veya online season fakat arkadaşımla ayarlayınca kol görünmez oluo sadece klavyeyle oynayabiliorum

10 kisiyim, 3-0'dan maci 3-2'ye getirmisim, cocuk korkudan tüm takimi defansa cekmis, kornerden sacma sapan bir gol yiyorum. Yok böyle bir sey. Cocuk defans yaptigi icin sadece iki oyuncusu var ceza sahasi icinde. Top geliyor benim stoper kafayi vuruyor, havalanan top tekrar ayni yere düsüyor, benim stoperin sirtina carpiyor ve rakibin önüne düsüyor. Sonra zaten mac kopuyor ve farka gidiyor.

Daha önce de yazdım, 3-0 yeniyorum ben de. Herif baktı olmayacak, pislik yapmaya başladı. 30 metrelerden şutlar çekti, 1'i girdi, 1'i kalecimden döndü Cazorla kafasıyla :D tamamladı. 2'sini kalecim kornere çeldi, kornerden attı. 1'ini normal attı ben hırs yapınca. :redface:

Arkadaşlar şu XP puanları ile (sağ üstte çıkan koyu sarı para) ne yapılıyor? Biri anlatabilir mi?

Ya arkadaslar bende oyunda kendiliginden pas attiyo, L2 yani yön verme tusuyla oynuyorum.. ona basinca pas attiyo kendiliginden. Nasil bunu cevrimdisi yapabilirim?

Beyler pcde oynayanlar illa arkadaşımla online oynarken gamepadle oynamak için logitechmi olması lazım başka gamepadle online oynayan arkadaşlar varmı arkadaşıyla ama yabancılarla değil snopy var bende oynuyorum normalde single veya online season fakat arkadaşımla ayarlayınca kol görünmez oluo sadece klavyeyle oynayabiliorum

ŞUNU indir dene. bende sağ analog çalışmıyodu sorunu çözdü belki o program senin problemini çözer.

logitech olanı aldıracak banada bu oyun. oyundan pahalı gamepad mi olur lan

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C4cLz9gSvLQ[/media]

Demin 5 Pack acdim ,baya iyi Kartlar cikti :) Chiellini 28k ,Caceres 4,5k,Mkhitariyan 8k,Cam-Cm 2.5k,Draxler 2k ,sonra bol bol Sözlesme kartlari cikti

Bu sene Packlerde daha iyi isímler cikiyor gibi 8 Pack acdim toplamda,baya kardayim :=)

Demin 5 Pack acdim ,baya iyi Kartlar cikti :) Chiellini 28k ,Caceres 4,5k,Mkhitariyan 8k,Cam-Cm 2.5k,Draxler 2k ,sonra bol bol Sözlesme kartlari cikti

Bu sene Packlerde daha iyi isímler cikiyor gibi 8 Pack acdim toplamda,baya kardayim :=)

Gold pack mi yoksa premium gold mu açtıkların?

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt