Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Yeni kadro kurayım diyom nasıl yapsak? Topçu önerin.
Sevdiğin bir oyuncu söle etrafını dolduralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni kadro kurayım diyom nasıl yapsak? Topçu önerin.
ManisaDiyar of the deli
sen?
Almanya
baglanti kötü olmaz inshallah![]()
Sevdiğin bir oyuncu söle etrafını dolduralım![]()
Ulan çok saçma ya. Tokatladığım adamlar bile gelip ucuz gollerle yeniyorlar, sinir oldum. Script olayı berbat.
O ne olaki?
10 kisiyim, 3-0'dan maci 3-2'ye getirmisim, cocuk korkudan tüm takimi defansa cekmis, kornerden sacma sapan bir gol yiyorum. Yok böyle bir sey. Cocuk defans yaptigi icin sadece iki oyuncusu var ceza sahasi icinde. Top geliyor benim stoper kafayi vuruyor, havalanan top tekrar ayni yere düsüyor, benim stoperin sirtina carpiyor ve rakibin önüne düsüyor. Sonra zaten mac kopuyor ve farka gidiyor.
Arkadaşlar şu XP puanları ile (sağ üstte çıkan koyu sarı para) ne yapılıyor? Biri anlatabilir mi?
Beyler pcde oynayanlar illa arkadaşımla online oynarken gamepadle oynamak için logitechmi olması lazım başka gamepadle online oynayan arkadaşlar varmı arkadaşıyla ama yabancılarla değil snopy var bende oynuyorum normalde single veya online season fakat arkadaşımla ayarlayınca kol görünmez oluo sadece klavyeyle oynayabiliorum
Demin 5 Pack acdim ,baya iyi Kartlar ciktiChiellini 28k ,Caceres 4,5k,Mkhitariyan 8k,Cam-Cm 2.5k,Draxler 2k ,sonra bol bol Sözlesme kartlari cikti
Bu sene Packlerde daha iyi isímler cikiyor gibi 8 Pack acdim toplamda,baya kardayim :=)