Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Necati Şen daha yeni patch ile oynama fırsatım olmadı. Oyuncular top kendilerine gelince donma sorunu halledilmiş mi ve lofted through pass nasıl hala eskisi kadar etkili mi ?
4-3-3(4) te ST Jovatic CAM Nasri muhteşem oldu. Nasrinin H/L olması bu ikiliye değişik bi tat kattı. Bazen hatta çoğu zaman Jovatic Nasriye asist yapıyor. Ayrıca ikisininde bitiriciliği muhteşem. Nasri de Jovatic de 6maç 4gol. Jovatic ile ilgili şöle bişeyde var. Sinir olmaya başladığım Willian ve özellikle Nani ikilisine yeniden can verdi. Hele Nani ye bişeyler oldu sürekli gol arıyor atıyor attırıyor müthiş. Nasri nin bu kadar ilerde kalması sorununu da arkalarında Fellaini ve Sandro ile çözdüm. Sandro bu oyunda oynadığım en iyi oyunculardan biri heralde. Lloris te oldukça iyiydi.
Oyunda şu ana kadar denediğim tüm kaleciler süperdi.
Courtois, Cech, Marchetti. :005:
hacı mignolet acayipmiş ama ya panter
Özgür abi beğenmemişti galiba onu, ondan hiç denemedim normalde Cech yerine onu alırdım yoksa. Özellikleri de iyi boyu da iyi aslında neden beğenmediyse.![]()
Aynen bende de Nasri mi forvet Jovetic mi belli değil. :redface: Pek hoşuma gitmiyor aslında ama olsun.
Sandro'yu boşuna övmemişiz değil mi ; )
Ahahah evet Sandro muhteşem ya kaptanlığıda verdim reize sonuçta takımın en eskisi abisi
Nasri Jovatic benim çok hoşuma gitti bilmiyorum. Benim defansta fazla sorunum yoktu zaten hücumda çoğalamıyodum o sorunu çok değişik bi şekilde çözdüler. Hatta zombi olduğuna inanmaya başladığım Nani yi bile çoşturdular![]()
Yok hoşuma gitmediğinden değil de bazen uyuz oluyorum çünkü Nasri çok ilerde beklediği için atağı yönlendiremiyor, pas oyununa dahil olmuyor![]()