FIFA Ultimate Team

Burayı ilk defa duyuyorum, öneri için sağol fiyatlar daha uygun olursa ordan alırım artık... Bu arada gaingold coinleri yolladı güvenilir site isteyen ordanda alabilir fiyatlar makul 550 k 30 tl

Alıyorum şimdi bende. Ne kadar zamanda geldi coinler :)

Arkadaşlar sorun bendemi çözemedim bir memlekete gittik 3-4 gün geldik ut'ye giremiyorum..

Bir türlü bağlanamadım dün akşamdan beri,ttneti aradım hızım gayet iyi sorun yok internette fakat bir türlü bağlanamıyorum yok mu hiç bu sorunu yaşayan?

Hile yapin ondan sonra fenere besiktas'a küfür edin sike yaptiklari icin, bu nasil mantik

Renktaşlar coin satın alıyorum bütün bilgileri yazdım sonra kupon kodu diye bir şey sordu bu kod ne oluyor?

Mehmet'in söylediği siteden 550k aldım. 100k'ya pack açtım hemen :D

Packlerden dişe dokunur Hamsik, De Gea, El Shaaraway, Dani Alves çıktı. Dani Alves iyi para ediyormuş galiba.

Mehmet'in söylediği siteden 550k aldım. 100k'ya pack açtım hemen :D

Packlerden dişe dokunur Hamsik, De Gea, El Shaaraway, Dani Alves çıktı. Dani Alves iyi para ediyormuş galiba.

Zarar etmezsin, bi 40-50 kadar kâr bile edebilirsin, belki daha fazla. :D

El Shaarawy'yi de tutabiliyosan tut derim. Yakında (belki de Ocak'ta çıkar, bilmiyorum :D ) update çıkacak, 4* Skills verecekler, fiyatı baya artar.

Bu Soldao ne pis adammış ya tank mubarek tank gitmiyor herif

2.lig kiran kirana geciyor yahu .zorla ligde kaldim :) Serie A Kadromu da 4-2-3-1(2) yapdim .Candreva yi Rm oynatiyorum.Hunter verdim kendisine harika oynuyor

Geri
Üst Alt