Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ben de en değerli kaka çıktı 2200 sattım :/
Simdi 15k pack actim Sakho cikti. Degeri 1k.
Millete Lewy cikiyor olacak is degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de en değerli kaka çıktı 2200 sattım :/
Orta sahada ofansif oyuncu sıkıntısı var. Nasri daha iyi olur ama solda da biraz acayip olabilir.Yine de oraya ofansif adam lazım o yüzden Nasri
Simdi 15k pack actim Sakho cikti. Degeri 1k.
Millete Lewy cikiyor olacak is degil.
Param olsaydı devre arası bir sürü Torres alacaktım (direkten dönen şutundan sonra hemen bi tane aldım). Şimdi bi tane daha aldım param o kadarına yetti. Şimdiden bile 500c artmış fiyatı.
Alayım mı hafız bir 10-15 tane? Geç mi kaldım?
abi millete neler çıkıyor patchdan bana peter crouch çıkıyor abi ben mi şanssızım yoksa ea bilerek mi yapıyor acaba şimdi birazdan happy hour aççam bu seferde iyi birşey çıkmassa iyi bir söverim heralde ea ya bu ne abi ya bari piyasasi biraz da olsa olan oyuncu çıksın crouch ne abi ya sövmüş gibi
Bir bok çıkmadı herhalde?
Schurle gerçekten iyi topçu, her maç gölü var. Rooney ST'de olmadı gibi, forvet arkası daha iyi işler çıkarıyordu. Hulk sevdasından da vazgeçeceğim, olmayacak duaya amin demeyeceğim artık. Lafın kısası futhead'te kadro kurmaya devam
Az önce packten Cavani çıktı. Ederinin 15k olduğunu görünce kanım dondu![]()
EPL'de sağ kanat, Bundesliga'da sol kanat sorunu vardır.
EPL'de kullanabileceğin sağ kanatlar Valencia veya Navas. bir de Mirallas kullanıyorlar ama ben gerçekte pek olayı olmayıp oyunda iyi olan adamlarla oynamayı sevmiyorum.
Rooney'i CAM'a çek. Forvete Jovetic'i veya Agüero'yu al parana göre.
abi sokratisin yerine hummelsi düşünüyorum nasıl bide fifanın normal özelliklerinde fifanın kendi özelliklerinde defans paketi var adamda almalımıyım öneren var mı