FIFA Ultimate Team

Orta sahada ofansif oyuncu sıkıntısı var. Nasri daha iyi olur ama solda da biraz acayip olabilir. :D Yine de oraya ofansif adam lazım o yüzden Nasri

Hulk'u oynatma sevdasına katlanacağız artık. Yardımların için sağol karşim, bir deneyeyim şu kadroyu :)

Param olsaydı devre arası bir sürü Torres alacaktım (direkten dönen şutundan sonra hemen bi tane aldım). Şimdi bi tane daha aldım param o kadarına yetti. Şimdiden bile 500c artmış fiyatı.

Param olsaydı devre arası bir sürü Torres alacaktım (direkten dönen şutundan sonra hemen bi tane aldım). Şimdi bi tane daha aldım param o kadarına yetti. Şimdiden bile 500c artmış fiyatı.

Alayım mı hafız bir 10-15 tane? Geç mi kaldım?

Alayım mı hafız bir 10-15 tane? Geç mi kaldım?

Geç bence. Maç bitti, IF çıkacağını sanmam Suarez ve bikaç tane daha forvet varken (2'şer 3'er tane atanlar) Şu anda sadece 1 gol 1 asist yaptığı için almak isteyenlerden kâr yapılır.

"There was a problem communicating with the FIFA Ultimate Team servers. Please try again later." bu hata neyin nesidir oyuncu transfer edeceğim server hatası alıyorum bakım filan mı var ea da

HAppy Hoursi gördüm, gözümü kararttim, herseyimi harcadim, takim bile kalmadi. 1. Ligdeyim ama oynayamiyorum. :D

PS3de helalinden 20K verebilecek varmi? :D

abi millete neler çıkıyor patchdan bana peter crouch çıkıyor abi ben mi şanssızım yoksa ea bilerek mi yapıyor acaba şimdi birazdan happy hour aççam bu seferde iyi birşey çıkmassa iyi bir söverim heralde ea ya bu ne abi ya bari piyasasi biraz da olsa olan oyuncu çıksın crouch ne abi ya sövmüş gibi

Schurle gerçekten iyi topçu, her maç gölü var. Rooney ST'de olmadı gibi, forvet arkası daha iyi işler çıkarıyordu. Hulk sevdasından da vazgeçeceğim, olmayacak duaya amin demeyeceğim artık. Lafın kısası futhead'te kadro kurmaya devam :D

Az önce packten Cavani çıktı. Ederinin 15k olduğunu görünce kanım dondu :D

abi millete neler çıkıyor patchdan bana peter crouch çıkıyor abi ben mi şanssızım yoksa ea bilerek mi yapıyor acaba şimdi birazdan happy hour aççam bu seferde iyi birşey çıkmassa iyi bir söverim heralde ea ya bu ne abi ya bari piyasasi biraz da olsa olan oyuncu çıksın crouch ne abi ya sövmüş gibi

Bana ilk packten lewa çıktı sonraki packten sabri sonrakinden de mkhitaryan sen buyuk bir heyecanla o donen seyi bekle sonra sabrinin yuzunu gor

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sizin saydıklarınızın yanında benim diyeceğim oyuncu hafif kalır ama, Vidal süper oyuncu. 2 maçta 1 uzaktan şutlarıyla golü buluyorum:)

Schurle gerçekten iyi topçu, her maç gölü var. Rooney ST'de olmadı gibi, forvet arkası daha iyi işler çıkarıyordu. Hulk sevdasından da vazgeçeceğim, olmayacak duaya amin demeyeceğim artık. Lafın kısası futhead'te kadro kurmaya devam :D

Az önce packten Cavani çıktı. Ederinin 15k olduğunu görünce kanım dondu :D

EPL'de sağ kanat, Bundesliga'da sol kanat sorunu vardır.

EPL'de kullanabileceğin sağ kanatlar Valencia veya Navas. bir de Mirallas kullanıyorlar ama ben gerçekte pek olayı olmayıp oyunda iyi olan adamlarla oynamayı sevmiyorum.

Rooney'i CAM'a çek. Forvete Jovetic'i veya Agüero'yu al parana göre.

EPL'de sağ kanat, Bundesliga'da sol kanat sorunu vardır.

EPL'de kullanabileceğin sağ kanatlar Valencia veya Navas. bir de Mirallas kullanıyorlar ama ben gerçekte pek olayı olmayıp oyunda iyi olan adamlarla oynamayı sevmiyorum.

Rooney'i CAM'a çek. Forvete Jovetic'i veya Agüero'yu al parana göre.

Zor iş aga futbol zevkine uygun takım kurmak :D İlla sevmediğin, içine sinmeyen isimleri 11'e katmak zorunda kalıyorsun. O zamanda tüm hevesim kaçıyor takımla ilgili. Bazen kadroyu tamamlayacak adam bile bulamıyorsun. Sinir oldum kaç gündür. Kadronun solunu tamamlıyorum, sağına adam bulamıyorum, defansı kuruyorum orta saha işi bok ediyor falan :D Sırf EPL takılmak istemiyorum, hybridte imkansız gibi. Dur bakalım ne olacak :)

Şu Aguero'yu bir deneyeyim..

abi sokratisin yerine hummelsi düşünüyorum nasıl bide fifanın normal özelliklerinde fifanın kendi özelliklerinde defans paketi var adamda almalımıyım öneren var mı

abi sokratisin yerine hummelsi düşünüyorum nasıl bide fifanın normal özelliklerinde fifanın kendi özelliklerinde defans paketi var adamda almalımıyım öneren var mı

Felipe Santana'yi denemedim ama Sentinel Chemistry Style ile kesin cok iyidir :)

Denedigim adamlardan ise Dante'yi siddetle tavsiye ederim ,Shadow'lu akar :)

Yenilmeye basladim anasını satayım div 5'ten çıkmadığım gibi ilk iki maçı yenildim. Yenilen güreşçi güreşe doymazmis ben de ha bire devam ediyorum mal gibi. Fena küfür edesim geldi. Kale önünde şut kaleci geri önüme geliyor boş kale şut korner. Kaleci nasıl kalkıyor topu tutuyor anlamış değilim. Elalem de gule oynaya gol atıyor.

Geri
Üst Alt